رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
آقا ما می خوایم بریم تعمیر گاه مرکزی فوکوس اسکرین 5دی مارک نازنینم را عوض کنم
از کجا میفهمن ما عضو سایت عکاسی هستیم با
کمال
پوزش
و
احترام
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
دوست عزیزم احسان
با سلام وتشکر از شما
ایا مطمین هستید لنز شما ضربه نخورده است ؟
چنانچه مطمین هستید لنز ضربه نخورده است احتمالا ارتباطات قسمت کانکت یونیت لنز با دوربین شما شما ارتباط خوبی ندارد وباعث میشود عملیات فوکس انجام نشود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا بوسیله دستگاههای تنطیم ونرم افزار اعلام وضیعت داده شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم امیر
با تشکر از شما مطمینا ERRO-05 باید روی صفحه ال سی دی دوربین شما نمایان بشود
نگران نباشید در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا به صورت حضوری رفع اشکال شود
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید.
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
بنده امروز لنز رو تحویل گرفتم و متاسفانه هنوز مشگل لنز پابرجاست و انصافا عدسی هاش رو زحمت کشیده بودن و خیلی تمییز کردند ، به جاش روی بدنه لنز نزدیک به جای فیلتر هم لب پر شده و تو چندجاهم زخمی شده،
دنده های رینگ منوال همچنان خلاص هست و خالی میکنه . . .
رینگ M/A هم که موجود نبوده با چسب تعمییر شده!
و تو فاکتور بدون شرح سرویس مبلغ 95 هزار تومان ذکر شده که به لطف شما برای عضویت تو سایت عکاسی 15هزار تومان تخفیف دادن.
با تشکر از بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با سلام
امروز حدود 1 هفته است که دوربین فوجی HS20 من در تعمیرگاه در دست تعمیر است. زنگ زدم و گفتند که لنز را سفارش دادیم که بیارن و بهتون خبر میدیم!
احتمال میدم که از خارج کشور باید وارد شود . میخواستم ببینم حدودا چند روز طول میکشد که سفارشات به دست شرکت برسند؟
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام
من دوربین nikon D7000 دارم متاسفانه مشکل فوکوس داره.به فروشگاهی که خریدم مراجعه کردم و اونجا دو تا لنز 18-105 و 70-200 روی دوربینم امتحان کردن بازم مشکل فوکوس داره.یعنی درست فوکوس نمیکنه.توی یه انجمن خوندم که بک فوکوس داره دوربینم رو طبق دستوری که اونجا نوشته بود از -20 تا +20 هم قسمت مربوط به بدنه(اسمش یادم رفته) هم saved valueدستکاری کردم ولی متاسفانه باز هم وقتی روی 0 هست از بقیه بهتره.خواهشا به دادم برسید که باید چکارش کنم.اینم نمونه عکسش
http://studio-sib.com/akkasee/DSC_4863.JPG
اینجا فوکوس روی چشم سوژه هست
با سلام وعرض خسته نباشید.چند مدت پیش یه خط خیلی نازک روی lcd دوربینم(1000d) افتاد و اونو برای گارانتی به شرکت ایده ال فرستادم و پس از رفع مشکل,متوجه شدم که دوربینم میزان باطری رو نشون نمیده و پس از اتمام باطری خاموش میشه ومشکل از کجاس و هزینه تقریبی چقدره؟ با تشکر فراوان از توجه شما