پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
سلام
واقعاً وجود تعمیرگاه مرکزی دوربین و شخص جناب آقای قاسمی نعمتی کمیاب است. دوست دارم صمیمانه از خدمات تخصصی متعهدانه و دلسوزانه، احترام به مشتری و برخورد بسیار خوب و شخصیت دوست داشتنی آقای قاسمی و همچنین از همه کارکنان تعمیرگاه مرکزی دوربین قدردانی کنم.
منم میخوام از آقای قاسمی به خاطر اصلاح مشکلات فوکوس دوربینم و تحویل فوری آن تشکر کنم. رفتار خوب و دادن اطلاعات کافی حین تعمیر از مزایای یک تعمیرکار(متخصص) خوب است. آقای قاسمی در راهنمایی و دادن اطلاعات کافی در باره مشکلات دوربین سنگ تمام گذاشتن و بعد هم که متوجه شدند از اهالی سایت عکاسی هستم 20 تومان تخفیف دادند.
با سلام
آیا شما دوربین آنالوگ رو هم تعمیر میکنید؟
یه دوربین یاشیکا 2000 با لنز 35-70 دارم که به دلیل ضربه خوردن، پیچ لنز هرز شده و روی دوربین سفت نمیشه.
ممکنه هزینه حدودی تعمیر رو بفرمایید؟ اصلا ارزش تعمیر داره؟
با تشکر
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
سلام
من یک d3100 دارم
بر اثر ضربه فیلتر یو ویم خرد شده و تیکه هاشم رفته روی لتز اصلیم
برای چک کردن سالم بودن دوربینم چیکار باید بکنم؟
و اینکه الان بخوام براش uv بخرم ...چی بخرم و حدود قیمتشو میدونید؟
لنزلنزشم از ترسم تمیز نکردم ، گذاشتم ببرم بدم یک عکاسی برام انجام بده...چه اقدامی خودم میتونم انجام بدم؟
سلام جناب اقاي قاسمي
چند وقت پیش دوربین sony sr300 من از دستم افتاد اما تا شش ماه بدون ایراد کار کرد تا اینکه شروع کرد به تار کردن مخصوصا در شب حتی در جاهایی که نور کافی باشه ولی در روز بدون این ایراد به خوبی کار میکنه ولی شب ها و مخصوصا در جاهایی که صدا بلنده مثل عروسی این ایرادرو بتدریج زیاد شد تا همین چند وقته که بدون وقفه در شب تار میکنه ولی وقتی دوربینو رو به بالا میگیرم و کمی صبر میکنم واضح میشه و وقتی میخوام دوربینو افقی کنم باز تار میشه تعمییر بردم ولی تعمیر کار گفت احتمالا از موتور لنزه وباید لنز بکلی عوض بشه اگه امکانش هست راهنمایی کنید اگر مشکل از موتور لنز یا فوکوس باشه موتور قابل تعمیر هست و هزینش چقدره مرسی از لطف شما!!!!!!!!!!
سلام جناب اقاي قاسمي
چند وقت پیش دوربین sony sr300 من از دستم افتاد اما تا شش ماه بدون ایراد کار کرد تا اینکه شروع کرد به تار کردن مخصوصا در شب حتی در جاهایی که نور کافی باشه ولی در روز بدون این ایراد به خوبی کار میکنه ولی شب ها و مخصوصا در جاهایی که صدا بلنده مثل عروسی این ایرادرو بتدریج زیاد شد تا همین چند وقته که بدون وقفه در شب تار میکنه ولی وقتی دوربینو رو به بالا میگیرم و کمی صبر میکنم واضح میشه و وقتی میخوام دوربینو افقی کنم باز تار میشه تعمییر بردم ولی تعمیر کار گفت احتمالا از موتور لنزه وباید لنز بکلی عوض بشه اگه امکانش هست راهنمایی کنید اگر مشکل از موتور لنز یا فوکوس باشه موتور قابل تعمیر هست و هزینش چقدره مرسی از لطف شما
کسی نیست جواب مارو هم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/