درود جناب قاسمی
بنده آدرسم رو براتون در پیام خصوصی ارسال کردم، ان شاءالله که فراموش نشده؟
از زحمتی که می کشید سپاسگذارم...
درود جناب قاسمی
بنده آدرسم رو براتون در پیام خصوصی ارسال کردم، ان شاءالله که فراموش نشده؟
از زحمتی که می کشید سپاسگذارم...
دوست عزیزم سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
به نطر میرسد اشکال مربوط به عدم برقراری مدار رابط با CCD دوربین است برقرار نبودن مدار اطلاعات با قسمت تصاویر منجر به ثبت عکس به طریقه ذیل باشد
خواهشمندم در صورت تمایل در اولین فرصت به یکی از مراکز ما مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
با تشکر سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام دوستان .من به یه مشکل برخوردم.
من اطلاع انچنانی درمورد تنظیمات دوربین ندارم. درواقع یه مبتدی هستم.
دیروز رفتم یه 650d خریدم. موقع خرید تست شد.
حالا امدم خونه در هنگام فیلمبرداری لنز هی صدا میده و صداشم تو فیلم گرفته شده ضبط میشه.
میخواستم بپرسم این صدا برای چی؟؟ و یا حرکت لنز طبیعیه؟
ایا باید برای فیلمبرداری تنظیم خاصی کنم؟؟یا کلا مشکل داره باید برم پس بدم؟؟
ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیزم سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
ترجیح میدهم در رابطه با گروه عدسی پس ازبازدید اعلام وضیعت شود ولی جهت filter ring تعویض 2650000 و تعمیر به صورت استاندارد 580000 میباشد
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا اطلاعات دقیق اعلام شود مدت راه اندازی 48 ساعت میباشد
سلام دوست عزیزم و پوزش مجدد ازشما
در بخش سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین وشرکت ایده ال دوربین کلیه موارد خدماتی از جمله رفع پیکسل -به روز رسانی نرم افزار -سرویس و شتشوسنسور -اعلام وضیعت شاتر و دوربین و ... کاملا رایگان میباشد .خواهشمندم در اولین فرصت به یکی ازمراکز خدماتی مراجعه تا نست به رفع اشکال اقدام فوری گردد
سلام بر همه ی دوستان
میخواستم در اینجا از جناب قاسمی و همکارانشان در تعمیرگاه مرکزی کانن صمیمانه تشکر کنم ایشان بااینکه این مدت در فرآیند تعمیر و فروش دوربین بنده متحمل زحمت زیادی شدند ولی صبورانه و با خوشرویی با بنده برخورد کردند .
بسیار بسیار ممنونم
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS