سلام داریوش جان
پوزش مرا بابت تاخیر ارسال پاسخ بپذیری
اشکالی را که راجع به دوربین ا 650 معرفی کردید متاسفانه مستلزم تعویض LCD است در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی وربین /و یا ایده ال دوربین مراجعه فرمایید تا نسبت به تعویض اقدام شود . هزینه تعویض جهت اعضای محترم سایت عکاسی 480000ریال ومدت تحویل 1روز است
راجع به سوال دوم شما هیچ تعهدی تعمیراتی به دوربین شما داده نمیشود چون فوق العاده قدیمی است وامکان تعمیر فوق العاده کم است وخوشحال میشوم بتوانم کاری برای شما انجام دهم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
سلام خدمت آقای قاسمی عزیز.
حدود 9 ماه پیش موردی برای دوربینم ایجاد شد که با شما مکاتبه ای داشتم و اصل آن را برایتان کپی می کنم:
"با عرض سلام و خسته نباشید دوربین nikond80 بنده چند ماه پیش اتو فوکوسش (lens 18 - 135) مشکل پیدا کرد و فوکوس قفل نمی کرد و دائم حرکت می کرد دیروز که دوربینو روشن کردم روی lcd بالایی می زد err و کار نمی کرد آیا این دو مشکل با هم مرتبتند؟ فکر می کنید هزینه تعمیر چقدر بشه؟
با سلام وپوزش فراوان
اتفاقی را که اعلام کردید مربوط به عدم کارکرد استاندارد قسمت اتودیاف است این اشکال جزو اشکالات شایع در دوربینهای دی 80است
ولی برای مطمین شدن خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکز ی دوربین مراجعه تا نسبت به اطلاعات دقیق توسط نرم افزار
خصوصی نیکون اقدام شود چنانجه مطمینا این اشکال مربوط به اتودیاف باشد هزینه برای اعضا محترم سایت عکاسی 880000ریال می باشد
در رابطه سوال اول هیچ ارتباطی بین خرابی لنز ودوربین وجود ندارد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین "
امروز با شرکت تماس گرفتم که هزینه را در مجموع 268000 تومان اعلام کردند. خواستم قبل از مراجعه لطف کنید و تخفیفی اگر ممکن هست در نظر بگریید. ممنون از لطف شما.
ضمنا شماره قبضها : 19212و 19213
امیر کریم پور
Nikon d80
18-135 Nikkor lens
با عرض سلام خدمت جناب قاسمی عزیز
آیا صحت داره که CPU لنز مورد استفاده رو با بدنه باید سینک Syncronize کرد ؟
سلام من یه دوربین دی 7000 با گارانتی ایده آل گرفتم. وقتی جبران نوردهی را کم و زیاد میکنم عکس هیچ فرقی نمیکنه. نرم افزار دوربین رو هم به 1.03 آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد میشه لطفاً راهنمایی کنید.
با سلام مجدد
من یک دوربین فوجی مدل
FujiFilm FinePix S2000 HD دارم، دکمه شاتر و کلن قسمتی که مربوط به زوم کردنه شکسته، وقتي هم روشنش میکنم دکمه خاموش و روشن مدام عقب و جلو میره، اصفهان بردمش تعمیرگاه میگن کل بورد روش بايد عوض شه، میخام ببینم درست میگن؟ امکان اینکه بیارمش تهران نیست. میتونید یه تعمیرگاه معتبر تو اصفهان بم معرفي کنید که بتونه تعمیرش کنه؟ به نظرتون هزینه اش حدودا چقد میشه؟
ممنون
سلام جناب قاسمی
متاسفانه تا امروز موفق به شرف یابی خدمت شما نشدم و امروز به تهران اومدم.
خوشبختانه یامتاسفانه مشکل دوربین به اون صورت که برام توضیح داده بودند نیست و ال سی دی کار میکند ولی وقتی عکس میندازم یا روی لایو میزارم صفحه یک دست مشکی میشود میخواستم ببینم نیازه که دوربینو خدمت شما بیارم یا کاری هست که خودم بکنم؟
در ضمن ریستشم کردم
(چون ممکنه جناب قاسمی عزیز یک مقدار دیر به سوال جواب بدن یک سوال از دوستان داشتم جناب قاسمی در کدام شعبه هستند جمهوری یا 7تیر)
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2