دوست عزیزم تنها
با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال اعلام شده مربوط به قسمت TOP COVER ASSY است که در داخل قطعه مزبور کلید ولوم خراب و مستلزم تعویض کامل میباشد
هزینه تعویض برای شما دوست عزیز و کاربر محترم سایت عکاسی 580000 ریال و مدت تحویل 48 ساعت برای شما میباشد
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما
1-ابتدای میر داماد -برج پایتخت -طبقه 4 واحد 406 تعمیرگاه مرکزی تخصصی دوربین تلفن7-88786036
2-میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز -ساختمان189 واحد 6 شرکت ایده ال دوربین تلفن 88840065
3-خ جمهوری -ساختمان الومینیوم طبقه 11 واحد 1117 تعمیرگاه مرکزی دوربین تلفن 66749494
مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود در ضمن خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی تخصصی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم
با عرض سلام و تشکر فراوان از شما دوست عزیز
اشکال اعلام شده میتواند مربوط به خرابی SWM ASSY UNITباشد که بیشترین حالت مربوط به ضربه است و در مرحله دوم قرار گرفتن در میدان مغناطیست ولی به هر ترتیب مستلنرم بازدید توسط نرم افزارو کارشناس است
1-ابتدای میر داماد -برج پایتخت -طبقه 4 واحد 406 تعمیرگاه مرکزی تخصصی دوربین تلفن7-88786036
2-میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز -ساختمان189 واحد 6 شرکت ایده ال دوربین تلفن 88840065
3-خ جمهوری -ساختمان الومینیوم طبقه 11 واحد 1117 تعمیرگاه مرکزی دوربین تلفن 66749494
مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود در ضمن خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
میتوانم به جرات اعلام کنم که دوربین و لنز شما احتیاج به AF ADJUSTD توسط نرم افزار و ابزار الات خاص دارد پس نگران نباشید
مراجعه تا نسبت به رفع اشکال بهصورت کاملا رایگان اقدام شود در ضمن خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم با عرض سلام خدمت شما
خاموش شدن ناگهانی در دوربین سری 1000 امری طبیعی نیست و همچین روشن شدن مجدد نیز همچنین
ایا دوربین شما مجهز به گریپ بود است -ایا از فابریک بودن باطری و سالم بودن مطمین هستید -در سری دوربین 1000 دی خاموش شدن ناگهانی و روشن شدن ان در یک مرحله خاص میتواند برای یکبار طبیعی باشد ولی چنانچه مایل هستید
مراجعه تا نسبت به بازدید دقیق توسط نرم افزار تخصصی کانن و اعلام وضیعت به وجودامده اقدام شود در ضمن خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم با عرض سلام و تشکر از شما
ایا دوربین شمادارای بیمه و گاراتتی ایده ال دوربین میباشد ؟
ایا از نخوردن ضربه به دوربین و لنز مطمین هستید ؟
اشکال اعلام شده از طرف شما مربوط به عدم ارتباط بین لنز و دوربین است که در سری دوربین 60 و همچنین لنز 200-18 امر طبیعی نیست خواهشمندم از ارتباط مطمین بین لنز و دوربین مطمین شود به قسمت منو ریست رفته و دوربین و حالت مشتری را ریست کلی کنید
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر بخش فنی تخصصی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با سلام و تشکر از پاسخگویی
دوربین تا اخر اسفند ماه پارسال یعنی یک ماه پیش دارای اعتبار گارانتی بود اون هم از شرکت ایده ال
هیچ ضربه ای به لنز و دوربین وارد نشده منو و تنظیمات رو هم ریست کردم ولی مشکل حل نشد دوربین مقدار اف لنز رو 00 میزنه و در قسمت فوکوس هم منوال فوکوس مینویسه و فوکوس هم کار نمیکنه وقتی هم که کلید شاتر رو فشار میدم ارور لنز نمایش داده میشه در صورتی که با لنز غیر اتوماتیک ( سامیانگ 8 میلیمتر ارور لنز داده نمیشه و عکس هم گرفته میشه دوربین بدون لنز هم عکس میگیره یعنی عملیات عکاسی رو انجام میده
با سلام. بنده حدود سه ماه قبل درربین کانن 3400 رو خریداری کردم . روی چعبه برچسب شرکت ایده آل وجود داشت اما در داخل جعبه کارت گارانتی وجود نداشت . فروشنده بعد از سه هفته کارت گارانتی رو تحویل داد و اظهار داشت که نسخه شرکت ایده آل را به آدرس شرکت ارسال کرده.من هم گارانتی دوربین رو ثبت نام و فعال کردم. اما حالا مشکلی در استفاده از دوربین پیش آمده .تصاویر گرفته شده در دو طرف چپ و راست عکس به صورت کشیده و صاف ( مثل حالت اتو کشیده ) نشون داده میشه. خصوصا اگه صورت انسان باشد.خواهشا:
1) این مشکل قابل رفعه؟
2) آیا از لحاظ گارانتی ثبت شده ، مشکلی وجود نداره و این دوربین گارانتی شده یا نه؟
شماره سریال: 412060001131
کد رهگیری:2414