سلام
من جدیدا با دوربینم مشکل پیدا کردم
در آتلیه و با فرمت Raw عکس میگیرم ولی بعضی وقتها عکسها رو که تو ACR بازمیکنم ، بعضی از عکسها ناقص هستندوخراب میشوند یعنی اینکه فقط قسمتی از عکس قابل دیدنه و حدود سه چهارم عکس بصورت شفاف هستش . به نظر شما مشکل از کجاست؟
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
سلام و عرض خسته نباشید مدتی است که لکه هایی بر روی سنسور دوربینم ( canon 60d ) ایجاد شده چه بر روی تصاویر و چه بروی فیلم ها دیده می شوند . می خواستم بدونم که علت به وجود آمدنشون چیه و آیا میشه با تمیز کردن سنسور یا انجام کارهای دیگر اونها بر طرف کرد ؟ این نمونه کراپ صد در صد از یکی از عکسهام .فایل پیوست 43866
آقاي قاسمي شما اونقدر تو فروم فرموده بودين كه موقع مراجعه به شركت حتما بگين كه از بچه هاي سايت هستين. من جديدا شاتر لنز ١٧-٨٥ ام مشكل پيدا كرده بود مراجعه كردم به شركت (ساختمان آلومينيوم) و موقع پرداخت مبلغ كه ١٩٥ تومن شده بود عرض كردم كه از بچه هاي سايتم و در كمال تعجب ٥ هزار تومن كم كردن و فرمودن ١٩٠ تومن بدين. اگه ميدونستم منظور از تخفيف ويژه ٥ تومن هست اصلا نمي گفتم.
سلام جناب قاسمی. دوربین من کنون 7 دی هست و امروز واسه انتقال عکسها از طریق کابل usb که به دوربین وصل میکردم وسط کار دوربین به سمت فیش برگشت و فیش داخل دوربین فشار اومد و بعد از اون دیگه به کامپیوتر وصل نشد . با یه سیم رابط دیگه هم امتحان کردم و باز هم نشد... میشه بگید چقدر هزینه تعمیر اون هست ؟ البته من شیرازم و بنظرتون همینجا واسه تعمیر ببرمش یا اینکه واسه شما ارسال کنم؟ ممنون
دوست بسیار عزیزم اقای وحدت فر
با عرض سلام و پوزش فراوان از شما
امیدوارم پوزش مدیریت و کلیه اعضای تعمیرگاه مرکزی دوربین را بابت کوتاهی بوجود امده در قسمت حسابداری بپدیرید
لطفا شماره حساب شخصی را پیام خصوصی نمایید تا نسبت به برگشت تخفیف اقدام شود
با تشکر بخش فنی تخصصی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام. من به تازگی یه دوربین D90 کارکرده خریدم. پشت دوربین سمت راست دکمه 4 جهته یه لاستیک نرم هست که انگشت شست دست راست روش میمونه. مال من اون لاستیکش افتاده!!! عکسشو میذارم که مشخص شه کجارو میگم.شما این قطعه رو دارین؟ بعد اصلا این قطعه به تنهایی پیدا میشه یا باید کل بدنه رو عوض کنم؟ خیلی خیلی ممنونفایل پیوست 44024
اگر ايران پيدا نکردی به من پيغام بده ميتونم گير بيارم واست
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
بله
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid