دوست عزیزم میثم
سلام و تشکر از شما
نگران نباشید کثیفی صفحه فوکس اسکرین باعث ناراحتی شما شده است از دست زدن به صفحه فوکس اسکرین پرهیز نمایید و در رابطه با دو نقطه به روی عکس نیز احتیاج به شتشوی صفحه حسگر است خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا نسبت به شتشوی سریع و سرویس رایگان اقدام شود
با تشکر گروه تخصصی تعمیرگاه مرکزی دوربین/شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم ایمان
سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
چنانچه مایل هستید در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما ارسال و حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت عکاسی هستید
-خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11- شماره 1117 تلفن 66749494
2-ابتدای بلوار میرداماد - برج پایتخت -طبقه 4 واحد 406 تلفن 88786036
3-میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189 ط 3واحد 6 تلفن 88840065
با تشکر گروه تخصصی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
میلاد عزیز دوست عزیزم
سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
امیدوارم به بزرگی خودتان اینجانب را عفو بفرمایید
متاسفانه خبر خوبی برای شما ندارم و اشکال بوجود امده مربوط به سوختگی نقاط صفحه حسگر است که توسط نرم افزار رفع نمیشود و مستلزم تعویض کامل صفحه CMOS است این اشکال مربوط به بالا رفتن نقطه ای حرارت در دوربین شما است در کلاسهای برگزار شده این سوال را از مدیر بخش خدمات کره جنوبی کرده و نامبرده با نشان دادن فیلمی متوجه شدم که وقتی حرارت نقطه ای دوربین به بالاترین حرارت میرسد دوربین در کمتر از 37000 ثانیه دچار سوختگی شدید میشود که این اتفاق برای دوربین شما بوجود امده است یکی از این موارد که جزو موارد شایع است قرار گرفتن نور لیزر به طرف صفحه حسگر است و جزو خدمات کانن و کمپانی های معظم به صورت رایگان نمیباشد
ولی چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین باشد این اشکال برای شما عضو محترم سایت به صورت کاملا رایگان انجام میشود
خیلی متاسف هستم از اشکالی که برای دوربین شما بوجود امده است
خواهشمندم در اولین فرصت دوربین خود را به همراه کارت گارانتی و بیمه ایده ال دوربین به یکی از مراکز خدماتی ما ارسال تا بلافاصله نسبت به تعویض و نصب کامل برنامه CMOS ADJتوسط نرم افزار خصوصی کانن اقدام شود
-خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11- شماره 1117 تلفن 66749494
2-ابتدای بلوار میرداماد - برج پایتخت -طبقه 4 واحد 406 تلفن 88786036
3-میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189 ط 3واحد 6 تلفن 88840065
با تشکر گروه تخصصی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با سلام
و ضمن عرض ادب؛ حضور محترم مدیریت شرکت ایده آل دوربین.
سوال من: چنانچه شخصی دوربینی از خارج از کشور خریداری کرده باشد آیا میتواند با پرداخت هزینه حق گارانتی و بیمه، در صورت لزوم از امکانات آن شرکت استفاده کند؟(دوربین را بیمه نماید)
و در صورت امکان، از کجا باید اقدام شود؟
با سپاس فراوان
با سلام
من دو ساله که یک دوربین کانن sx30 پاورشات دارم. بعد از این که چند روز پیش برای اخرین بار شارژش کردم باهاش فیلم گرفتم ولی وقتی خواستم فیلم رو از روی دوربین بازبینی کنم صدایی پخش نمیشد اما روی کامپیوتر صدا داشت. نمیدانم تنظیماتش بهم خورده یا قطعه ای از دوربین مشکل پیدا کرده.
لطفا مرا راهنمایی کنید. متشکرم
سلام دوستان من یه دوربین 5D MARKII دارم که به تازگی وقتی عکس می گیرم باهاش روی عکس نقطه های قرمز می ندازه لنز هم عوض کردن بازم فایده نداشت من یه عکس ضمیمه می کنم تا ببینید و دور نقاط خط می کشم .
ممنون اگه کسی منو راهنمایی کنه که مشکل از کجاست و چجوری می تونم حلش کنم .
لینک عکس :
http://bahalbax12.com/wp-content/upl...11-700x466.jpg
فایل پیوست 44434