با سلام و احترام
جناب آقای قاسمی مشکل دوربین بنده (nikon D3200) مشخص نیست چه زمانی حل و ارسال میشه ؟
پست اصلی ==> (پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین)
با سلام و احترام
جناب آقای قاسمی مشکل دوربین بنده (nikon D3200) مشخص نیست چه زمانی حل و ارسال میشه ؟
پست اصلی ==> (پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین)
سلام جناب قاسمی و تشکر بابت زحمت D7000 کذایی بنده :)
این سوال رو قبلا هم پرسیده بودم و بی پاسخ موند؛ دیروز هم فراموش کردم که حضوری بپرسم، میشه لطفا در خصوص طرح VIP توضیح بدید!؟
با عرض سلام من یه ماهه دوربین fujifilm s8500 و خریدم الان که عکسارو میبینم کنار عکسا یه نوار سفید کمرنک دیده میشه که توی بعضی عکسا هست تو بعضی نیس. خیلی تو ذوق میزنه و نمیدونم مشکل از کجاست؟ لطفا راهنماییم کنید
با سلام
از شارژر mh 24 صدای جیر خفیف مداوم(هنگام شارژ) میشنوم (قبلا نبود یا من متوجه نشده بودم )وقتی هم شارژ انجام میشه و چراغ ثابت میشه صدا قطع میشود
آیا این صدا طبیعیه؟
اگر طبیعی نیست از شارژر بازم استفاده کنم یا اینکه به باطری آسیب میزند
در نهایت آیا گارانتی شامل شارژر هم میشود؟
باتشکر از راهنمایی شما
ویرایش توسط siosha : Tuesday 12 August 2014 در ساعت 20:09
سلام من یه نیکون d7100 دارم وقتی با سرعت بالا عکس میندازم چندین لکه سیاه میاد رو عکس
واسه چیه؟گفته شده واسه گرد و غباره نظر شما چیه؟
فایل پیوست 60635
فایل پیوست 60636
سلام خدمت شما دوست عزیز
جناب من بک عدد nikon d810 خریداری کردم
اما سریال بدنه دوربین من تو دسته دوربین هایی قرار میگیره که نیکون فراخوان داد که برگشت بدید تا درست کنیم
مشکل حرارتی سنسور اگه اشتباه نکنم که در نور دهی طولانی مشاهده میشه لکه های سفید
اما کار بنده در اتلیه هست و نیاز به نور دهی طولانی ندارم
می خوام بدونم اگه این مشکل حل نشه . حاد تر میشه ؟ و در حالت معممولی هم به مشکل می خورم ؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام
صرفا جهت تشکر از آقای قاسمی عزیز
جهت زحمت تعمیر لنز من و لطف ایشون
آرزوی موفقیت و سلامتی براشون دارم.
Nikon D750
سلام جناب آقای قاسمی
دوربین من 60d هستش و تعداد 16 هزارتا شات زدم و یه عکس با سرعت شات پایین (بدونه ورداشتن درپوش ) گرفتم دیدم 20الی 30 تا نقطه سفید تو عکسم هستش و کلی اعصابم خورد شد اینا پیکسل سوخته هست؟؟ قابل تعمیره؟؟ 13 هزار تا شات گرفته بودم خبری از اینا نبود چی شده تو این 3 هزارتا عکس که این بلا سرم دوربین اومده؟؟دوربینمم گارانتی نداره. با سرویس حل میشه یا باید دوربین باز بشه؟؟؟
با سلام
تشکر میکنم از آقای قاسمی که مشکل دوربین بندرو (nikon D3200) حل کردند و یک کارت گارانتی جدید با تاریخ جدید صادر کردند یعنی گارانتی دوربینو زدند از شهریور 93.
از گارانتی ایده ال و شخص آقای قاسمی کمال تشکر را دارم