سلام
من ساکن اصفهان هستم.میخواستم ببینم که تعمیرگاه مرکزی دوربین در اصفهان دارای شعبه است.؟
ممنون
سلام
من ساکن اصفهان هستم.میخواستم ببینم که تعمیرگاه مرکزی دوربین در اصفهان دارای شعبه است.؟
ممنون
با سلام و آرزوی سلامتی شما و همکاران محترمتان
جا دارد از زحمات و تلاش های صادقانه جناب مهندس قاسمی در رفع ایراد d600 تقدیر و تشکر بعمل اورم.
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
با سلام
بنده به تازگی یک لنز 24-105 دست دوم با ظاهری تمیز از یکی از دوستان عکاس خریداری کردم
ولی متاسفانه بعد از مدتی طی مقایسه و تستهای دقیقتری که انجام دادم متوجه شدم لنز اصلا شفافیت و شارپی مناسبی نداره
مشکل از کجاست و آیا قابل رفع هست؟
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من دوربینم سونی DSLR-A100 هستش و چند وقته که واسش مشکلی پیش اومده که فکر کنم مشکل سخت افزاری باشه ولی مطمعن نیستم حتی تمام تنظیماتش هم چک کردم و ریست کردم ، وقتی که میخوام عکس بگیرم چشمی دوربین هیچ تاری یا مات بودن نداره ولی وقتی عکس گرفته میشه تار و انگار کشیده شدس ، ولی وقتی عکس رو با فلش میگیرم اصلا مشکلی نداره و با کیفیت و صاف هستش ! گاهی هم هنگام عکس گرفتن انگار چرخ دندش واسه 4 ،5 ثانیه فقط صدای بلند مثل صدای دریل میده ! حالا اگه مشکل سخت افزاریه پس چرا با فلش عکس هیچ مشکلی نداره ؟! واقعا نمیدونم چشه ! اگه میشه یه راهنمایی کنید
با تشکر
سلام خدمت آقای قاسمی عزیز
دوربینم کانن 5دی مارک 2 هستش شاتر را می زنم خطای 30 میده . خاموش روشن کردم باتری هم در آوردم دوباره زدم مشکل حل نشده . خودم احساس می کنم مشکل شاتر داره . راه حلش چیه ؟ مشکل دیگه اینکه دوربین دست دوم بود خریدم دیدم سنسورش گردوخاک داره تمیزش کردم (با پارو مخصوص) هربار که لنز عوض می کنم دوباره گردو خاک میگیره فکر می کنم دوربین دست کسی بوده که با پارچه پرزدار تمیز می کرد صفحه فوکوسش هم تمیز نیست میشه این مشکل رو حل کرد . ضمنا من از دوستان آقای شجاعی هستم (ساری) اگر مشکل تعمییر گاه حل میشه بدم آقا شجاعی بیاره خدمت شما . با تشکر
با سلام خدمت جناب آقای قاسمی عزیز.
به فرمودۀ شما دوربین را برای تعمیر به شرکت ابدهآل هفتتیر فرستادم. (16، 17 آذر)... قرار بود بیستم تماس بگیرم که بگویند کی آماده میشود و از این چیزها. خلاصه تماس گرفتم گفتند نگاه کنیم تماس میگیریم.
دیدم خبری نشد، چند روز پیش تماس گرفتم، گفتند قطعهای موجود نیست باید برسد. پرسیدم معلوم نیست کی قطعه میرسد؟ در یک جمله پاسخ دادند: تماس میگیریم.
پرسیدم حدود هزینه معلوم نیست؟ در یک جمله باز هم پاسخ قبلی را گرفتم.
اگر اطلاعی از دوربین داشتید ممنون خواهم شد بنده را بیخبر نگذارید. یک دوربین بیشتر نداریم و امیدمان همین یک دوربین است .
با سپاس فراوان از زحمات شما.
تعمیرگاه مرکزی دوربین 93/10/10
کمال تشکر و قدردانی از آقای قاسمی و همکاران بابت خدمات عالی در سریعترین زمان ممکن
با سلام. دوست عزیز من یه دوربین آلفا 100 دارم که مدتی پیش از دستم زمین افتاد. الان وقتی عکس میگیرم تصویر کمی متمایل به چپ ثبت میشه.یعنی اونی که تو ویزور میبینم کمی از یک طرفش زده میشه .ضمنا وقتی دوربین رو روشن میکنم با صدا و لرزش روشن میشه. امکانش هست واسم تعمیرش کنید و حدودا چقدر ممکنه هزینه تعمیرش بشه؟
دیگه کسی به اینجا سر نمیزنه؟؟!
جلال پارسا