دوست عزیزم
با سلام و تشکر از شما
چنانچه دوربین و محصولات عکاسی شما تاریخ استفاده از بیمه و گارانتی به اتمام رسیده باشد در بخش بازرگانی شرکت ایده ال دوربین این امر انجام میشود و گارانتی محصول شما به صورت رایگان برای شما عضو محترم سایت عکاسی صادر میگردد. بخش خدمات اصلی ما فقط در تهران متمرکز میباشد و در شهرستانها نماینده خدمات فنی وجود ندارد
چنانچه لنز شما دچار ضربه خوردگی شود بله امکان اشکال مجدد است
خواهشمندم در اولین به بخش بازرگانی شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به این امر اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم
با سلام و تشکراز شما
مطمینا دوربین شما دچار مشکل نیست و فقط اشکال در شارز و باطری شما است .لازم به ذکر است حتما از باطری و شارز اورجینال اسفاده نمایید
در ضمن چنانچه شارز شما خراب باد باطری شما شروع به داغ کردن میکند شارزهای استاندارد در هنگام شارز کامل قطع و از ادامه شارز جلوگیری میکند
تایم شارز کامل در مرحله اول 8 ساعت و در دفعات بعد 1ساعت میباشد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزیدوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم خاقانی
باسلام و تشکر ازشما اطلاعاتی که اعلام فرمودید اشکال مربوط به مکانیک دوربین شما میباشد در دوربین سونی اشکال مکانیک کاملا شایع است و در بعضی مواقع باعث عدم کارکرد استاندارد دوربین میباشد هزینه پیش بینی شده برای شما عضو محترم سایت عکاسی 980000 ریال میباشد و مستلزم بازدید دقیق است
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی ما
تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به بازدید و اطلاعات دقیق اقدام شود .موعد تحویل 48ساعت میباشد
سلام آقاي قاسمي
مطمئنم بزرگترين اشتباه رو مرتكب شدم درچندين مرحله شارژ باتري مدت زمان شارژ بالاي 15 ساعت بوده واحتمالاً شارژر وباتري با هم مرخص شدن.
به نظرشما باتري انرژايز باشارژر و2700 ميلي آمپر ميتونه خوب باشه.اگه آدرس يا تلفن نمايندگي رو دارين بهم بدين ممنون ميشم. شما باتري كه داخل دفترچه راهنما توصيه شده رودارين.قيمت با شارژر چقدرهستش؟مشخصات باتري وكيت شارژر cbk4-300
cb-5ah/cb5aheشارژر باتري باتري NB4-300NIMH
سلامسلام جناب قاسمی عزیز
من یک لنز SIGMA 100-300 f/4 EX DG دارم که به دلیل عکاسی در کویر و طوفان شن، به نظر می رسد کمی شن درون رینگ فوکوس آن رفته است و موقع چرخاندن آن اندکی صدای خش خش به گوش می رسد.
پست بالا را حدود یک ماه پیش زدم، پاسخی داده نشد. پس از آن دو پست پیرو هم زدم و باز هم خبری نشد!
گویا بد جور دچار "از قلم افتادگی" شده ایم!
به هر حال کماکان منتظر راهنمایی حکیمانه جناب قاسمی هستم .........
دوست عزیزم علی
سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
علی جان احتمالا چسب های که از طرف کمپانی برای جذب غبار و غیره در انتهای 2G group بوده است غیر فعال شده است و باعث شده است شن و غیره به داخل لنز نفوذ کرده
و به چسب طراحی شده از طرف کمپانی نچسبیده است و باعث نفوذ به داخل گروه لنز شده است و باعث صدای خاص باشد
در قسمت شاتر و همچنین مدارهای ارتباط لنز با دوربین این جنین شن ها چنانچه در کنار هم قرار بگیرند امکان وجود دارد که به قطعی و پارگی فلکس منجر شود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعیمرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا شخصا نسبت به رفع اشکال اقدام نماییم
مجددا پوزش بخش فنی را در تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید