آ ر ش ا سـکـو یـی
{ بـاوركـن كـه مـي تـوانـي آنـگـاه خـواهـي تـوانـسـت }
اطلاعی از هزینه برطرف کردن مشکل بک فوکوس در D90 دارید؟
با سلام یک سوال راجب دوربین انالوگم دارم،منشور دوربینم خراش کوچیکی برداشته که این در چشمی دوربین کاملا مشهوده ،ابتدا فک کردم گرد و غباره اما دیدم که این طور نیست حالا سوالم اینه که این نقطه روی عکس معلوم میشود یا که خیر و اینکه تعمیر میشود؟ با تشکر
بنده یه کار خفن کردم :cool:
روی سنسور دوربینم یه غبار بود و من یه فوت کوچولو کرم و سنسور لک شد.
البته در عکس ها هیچ اثری ازش نیست...
ولی میخواستم ببینم برای تمیز کردنش کجا باید مراجعه کنم
آیا تعمیرگاه مرکزی در اصفهان نمایندگی تعمیرات داره ؟؟؟
سیّد علی هاشمی نیاSONY α7 III + SONY FE 24-105 F/4 G OSS + Godox V860IIS + Godox X1S + Godox AD600BM + Case LOGIC XNSLR-4
سلام بر شما
سوالي واسم پيش اومده در تحقيقي كه انجام دادم ديدم بعضي از بچه ها از دميج خوردن عكس در 40 دي شكايت دارن.كه ظاهرا گفته شده به خاطر سنسورشونه.
ميخواستم ببينم اين مشكل براي همه 40 دي ها رخ ميده يعني يه اشكالي است كه در همه توليدات اين نوع است؟
يا براي تعداد معدودي اين رخ ميدهد؟
در ضمن ميشه بگيد راه حلش چيست؟
با تشكر...
ویرایش توسط milad_iut : Tuesday 17 August 2010 در ساعت 21:30
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
سلام
دوربين من كنون350 دي هست گارانتي نداره حين عكاسي هنگ كرد باطريشو در آوردم ديگه روشن نميشه رمشو عوض كردم باطري خود دوربينم در آوردم افاقه نكرد من شهرستانم ميشه يه راهنمايي كنيد يا اينكه از طريق پست براتون بفرستم
دوست عزیزم حسین
با عرض سلام وپوزش بسیار در تاخیر ارسال پاسخ
اتفاقی که برای دوربین شما افتاده است مربوط به خراب شدن فوکس اسکرین می باشد متاسفانه این قطعه قابل تعمیر نمیباشد ومستلزم تعویض است
ولی در رابطه با سوال دوم مطمین باشید هیچ تاثیری روی عکس شما ندارد وفقط دید چشم شمارا دچار مشکل می کند
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
دوست عزیزم سلام
با تشکر از تماس شما
احتمالا در موقع تمیز کردن چند قطره از بزاق شما به روی سنسور نشسته است نگران نباشید
متاسفانه تعمیرگاه مرکزی دوربین در اصفهان هیچ شعبه ای ندارد باید ازشما خواهش کنم جهت سرویس وهمچنین اخرین وضیعت دوربین خود به تعمیرگاه امده تا بلافاصله نسبت به اشکال پیش امده اقدام شود واخرین وضیعت دوربین شما ازجمله تعداد شاتر -به روزرسانی -رفع پیکسل سوخته ..... به صورت کاملا رایگان اقدام شود
با تشکر
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
دوست عزیزم
با تشکر ازشما سوالی که فرمودید مربوط به عملیات ناموفق ضبط عکس به روی کارت مموری می باشد وهیچ ارتباطی به سنسور ندارد
با توجه به نوع کارتهای قلابی که در کشور وجود دارد به نظرمی رسد نوع کارت مموری شما خراب است ونمی تواند مربوط به دوربین باشد در صورتی که می خواهید مطمین باشید که دوربین شما سالم ویا مشکل دارد به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا کاملا توسط نرم افزار چک وبه صورت رایگان به شما اطلاعات داده شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین