سلام
اگر محبت کنید و راجع به این فوکوس اسکرین که برای کار با لنز های فوکوس دستی هست برای بنده هم توضیح بدید .
دوربین من 500دی کانن هست .
آیا روی دوربین من نصب میشه ؟
و اگر شدنی هست هزینه اش چقدره ؟
بی نهایت ممنون
سلام
اگر محبت کنید و راجع به این فوکوس اسکرین که برای کار با لنز های فوکوس دستی هست برای بنده هم توضیح بدید .
دوربین من 500دی کانن هست .
آیا روی دوربین من نصب میشه ؟
و اگر شدنی هست هزینه اش چقدره ؟
بی نهایت ممنون
Canon 350D+Grip - 500D+Grip - Tamron 18-200 3.5-6.3 - Sigma 10-20 4-5.6 - Canon 50 F:1.8 - Closeup Filter 52mm - Speedlite 430EX
ممنون از محبتتون جناب چگینی
سئوالم رو درست نپرسیدم . جناب قاسمی هم که به نظر مشغله زیادی دارن و اینجا کمتر سر میزنن .
کاربرد این قطعه رو می دونم
به خاطر اینکه لنز منوآل دارم دنبال نصب این وسیله روی دوربینم هستم .
هزینه اش رو و آیا اینکه برای دوربین من هست یا خیر رو می خواستم .
باز هم از توجه شما سپاسگذارم
Canon 350D+Grip - 500D+Grip - Tamron 18-200 3.5-6.3 - Sigma 10-20 4-5.6 - Canon 50 F:1.8 - Closeup Filter 52mm - Speedlite 430EX
علی جان سلام
پوزش مرا در تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
کاربرد قطعه را که مطمینا اطلاعات دارید ولی قطعه مزبور توسط کمپانی کانن ساخته نشده است به همین علت قیمت ان در حدود 1200000ریال است که به نظر میرسد با توجه به محدویت کاری پارت گرانی باشد چنانچه تمایل به خرید قطعه مزبور دارید لطفا مدل قطعه را اعلام تا بلافاصله نسبت به سفارش ان اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام
دوربین کامپکت s8000 FujiFilm بعلت جایگذاری اشتباه باطری های قلمی و روشن کردن دوربین , دچار مشکل شده .
دوربین روشن میشود ولی تصویر نمایش داده شده روی صفحه نمایش سیاه است , همینطور عکس گرفته میشود ولی تصویر حاصل سیاه است .
دوربین در فکوس کردن هم نا موفق است .
آیا این مشکل قابل حل است ؟
سلام
دوربین من ۵۰۰ دی هستش و پشت محافظ ال سی دی مقداری گرد و خاک وارد شده است (بین محافط و ال سی دی) که تا حدی زیاد است و براحتی قابل دیدن هستش
میخواستم بدونم که برای تمیز کردن این گرد و خاک دوربین باید کامل باز شود یا راه حل دیگری نیز هست که بشه تمیزش کرد
آیا خودم میتونم این کار رو انجام بدم یا باید حتما در تعمیرگاه باز شود ؟ (تا به حال دوربین اس ال آر باز نکردم ولی هر چیزی که فکرش را بکنید رو باز کرده ام و از عهده اش بر اومدم آیا این رو هم میتونم ؟)
ممنون
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 28 July 2012 در ساعت 00:39
سلام جناب قاسمی
جا داره از مزاحمت هایی که طی این چند روز به شما دادم عذرخواهی و از زحمات شما تشکر کنم
ممنون و تشکر....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali