رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
من ساکن شهرستان هستم و امکان حضور در تعمیرگاه رو ندارم.
دوربین آب خورده؛ از نظر فوکوس، زوم و هر عملکرد دیگه سالمه اما تصویر ثبت شده راه راه میشه:(
فکر میکنم مشکل از سنسور باشه یا شاید هم آی سی/ و با توجه به اینکه غیر اس ال آر هست، ویزور کاملا سفید شده (چیزی نشون نمیده)
با این حال اگه نمونه عکس یا هر چیزی که لازم هست براتون میفرستم که تصمیمات لازم رو بگیریم و و برآورد هزینه کنیم
Canon EOS 30D
سلام
یک دوربین EOS 10D دارم که مشکل فوکوس پیدا کرده . یعنی هر چقدر که تلاش می کنه نمی تونه روی هیچ سوژه ای به صورت اتوماتیک فوکوس کنه ولی به صورت دستی فوکوس مشکلی نداره. می خواستم بدونم این مشکل رو چه جوری باید حل کنم و هزینش چقدر می شه؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوست عزیزم سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
بله بخش خدمات تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال اماده خدمات به دوستان عزیز شهرستانی است و می توانند با ارسال به این دو بخش از خدمات تعمیرگاه مرکزی وایده ال دوربین استفاده نماییند
در رابطه سوال شخصی خود حتی اگر تاریخ گارانتی شما تمام شده باشد اشکالات اعلام شده جزو تعهدات رایگان دو بخش تعمیرگاه مرکزی دوربین وایده ال دوربین است
در سرویس رایگان ایده ال دوربین وتعمیرگاه مرکزی دوربین
1-سرویس حسگر
2-به روزرسانی نرم افزار دوربین
3-اعلام وضعیت شاتر واعلام اخطار قبلی و اعلام اتفاقات اینده
4-رفع پیکسل سوخته
جزو خدمات رایگان برای شما عزیزان است
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
دوست عزیزم با سلام
به شما پیام خصوصی ارسال شد واعلام گردید که ما در هیچ نقطه ایران نماینده بخش خدمات رسمی نداریم ولی با توجه به اینکه فعل وجودی تعمیرگاه مرکزی دوربین و ایده ال دوربین
خدمت به شما دوستان است در اینده نزدیک به انتخاب نمایندگان مورد اعتماد وقوی در شهرستانها اقدام می شود
در رابطه با دوربین خود باید بوسیله پست به مرکز خدمات ایده ال دوربین به ادرس
تهران -میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز ساختمان 189 ط3 واحد 6 ویا بخش خدمات تعمیرگاه مرکزی دوربین به ادرس تهران خ جمهوری -ساختمان الومینیوم ط11شماره 1117
ارسال تا در کمتر از 1ساعت نسبت به تعویض وسرویس کامل دوربین شما اقدام شود
با تشکر بخش فنی ایده ال دوربین /ایده ال دوربین
ویرایش توسط tamir : Friday 31 December 2010 در ساعت 13:24
دوست عزیزم با سلام وتشکر
اعلام اشکال معرفی شده جزو موارد خرابی در دوربین 10D است این اشکال مربوط به شگستگی بازوی اینه دوربین شما است واجازه عملیات فوکس اتوماتیک به دوربین شما را نمیدهد .
در بخش خدمات تعمیرگاه مرکزی دوربین این اشکال با تعویض کامل MIRRO رفع اشکال می شود هزینه تعویض کامل اینه 580000ریال ومدت تحویل 3روز است .
کلیه موارد تنظیم وسرویس دوربین به صورت کاملا رایگان می باشد .
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
ویرایش توسط tamir : Friday 31 December 2010 در ساعت 13:23
با سلام
آیا امکان ارسال این دی وی دی آموزشی رایگان برای شهرستان مقدوراست یا خیر؟؟