سلام و تشکر از شما
بله در ببخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین کلیه امور مربوط به سرویس و شستشو صفحه حسگر لنزهای عکاسی جزو خدمات رایگان است .خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعیمرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال مراجعه تا نسبت به سرویس اقدام رایگان انجام شود
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت عکاسی هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم پیمان
با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
با کمال پوزش بله برنامه جدید سری 20 فوجی رسید لطفا جهت دریافت دوربین شنبه به بخش فنی مراجعه فرمایید در ضمن دوربین سری اج اس 10 را به بخش فنی اعلام فرمایید تا نسبت به رفع اشکال سریعا اقدام شود .متاسفانه کارترجمه و صدا گذاری سری دوم سی دی 7 به اتمام نرسیده است که پس از اتمام بلافاصله اعلام میشود
با تشکر و پوزش فراوان بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
چنانچه دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال دوربین باشد قطعه مزبور به صورت کاملارایگان تعویض و تحویل میشود در غیر این صورت برای شما عضو محترم سایت 380000ریال میباشد
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام فوری شود و
حتمااعلام فرمایید از اعضا سایت محترم عکاسی هستید
سلام، پایه لنز 18-105 نیکون شکسته، هزینه تعمیرش چقدره؟
ویرایش: با دقت دقیق تر دیدم که نه تنها پایه مانت (بایونت) شکسته، بلکه پایه ی پیچ قسمت عقب ترش که اهرم دیافراگم و اتصالات الکترونیک روش هست هم شکسته.
---
آیا قابل تعویض با مدل فلزی هست؟
ویرایش توسط artara74 : Thursday 6 September 2012 در ساعت 00:52
عليرضا تارا
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺷﻤا
ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻦ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﻧﯿﮑﻮﻥ D3000 ﺩﺍﺭﻩ ﺍﻻﻥ ﯾﮏ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﺵ ﭘﯿﺶ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺧﻄﺎ ﻣﯿﺪﻩ (ﺧﻄﺎﯼ ﺷﺎﺗﺮ ) ﻭ ﺩﮐﻤﻪ ﺷﺎﺗﺮ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺁﯾﻨﻪ ﺁﺭﻭﻡ ﺗﺎ ﻧﯿﻤﻪ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﺮﻩ ﻭ ﭘﺮﺩﻩ ﺷﺎﺗﺮ ﮐﻤﯽ ﺗﮑﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﮐﺎﻣﻞ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ . ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﺸﮑﻠﺸﻮ ﺑﮕﯿﺪ .قابل تعمیر هست.
Nikon D300
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یه کنون مدل 600d به تازگی خریدم که تا حالا حدود 300 شات بیشتر باهاش نزدم.
امروز متوجه شدم که وقتی با اف بالای 13 و سرعت شاتر بیشتر از 20 ثانیه عکاسی میکنم 3 نقطه قرمز رنگ در عکسها دیده میشه مخصوصا وقتی کراپ100٪ گرفته میشه .
فکر میکنم 3تا از پیکسل ها هست که به این صورت در میاد.
اگه میشه راهنمایی بفرمایید که این حالت طبیعی هست یا نه؟
در ضمن این نقاط فقط در شرایطی که در بالا ذکر کردم ظاهر میشوند.
ممنون از راهنمایی شما
دوست عزیزم
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
خیلی متاسفم از اتفاقی که برای شما افتاده متاسفانه بایونت لنز شما مستلزم تعویض از نوع فابریک است که به صورت پلاستکی است و همچنین کانکت دیافراگم نیز باید تعویض شود امکان تعویض بایونت به صورت فلزی برای لنز 18-105 غیر ممکن است
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی ما تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به تعویض اقدام شود
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید تا فقط مبلغ یدکی دریافت شود موعد تحویل 24 ساعت