با سلام خدمت جناب آقای قاسمی
می خواستم بدانم که در مجموعه شما خدمات سرویس لنز های منوال فوکوس قدیمی مانند رفع قارچ و مه گرفتگی المانهای اپتیکی لنز نیز انجام می شود؟ هزینه آن را هم (در صورت امکان) بفرمائید ممنون می شوم.
SONY A6000 + 18-55
درود
مدل دوربین فوجی S200EXR حلقه انتخاب اصلی دوربین( Selection Wheel ) خود به خود از جای خودش در آمده است نه ضربه ای خوره است و نه چیزی خودش شل شد و از جا در آمد و افتاد به همین راحتی!
1- آیا شامل حال گارانتی میشود
2- اگر نمی شود خارج از گارانتی درست شدن آن چقدر هزینه دارد
با سپاس
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Friday 1 July 2011 در ساعت 17:48
دوست عزیزم انوش
با سلام وتشکر از شما
متاسفانه دگمه DIAL MODE دستگاه شما دچار اسیب شده است چنانچه دوربین شما گارانتی ایده ال را داشته باشد به صورت کاملا رایگان نسبت به تعویض ان اقدام میشود
مدت تعویض قطعه مزیور وراه اندازی 24ساعت جهت اعضا محترم سایت میباشد
لطفا وضیعت گارانتی را اعلام فرمایید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
سلام آقای قاسمی
در رابطه با لنز کی مزاحمتون بشم ؟
محمد سعدی
با سلام خدمت اقای قاسمی . خواهرم یه دوربین کنون مدل اس ایکس 5 آی اس داره که پیغام خطای کارت حافظه رو میده نمیدونم چرا احتمال میدم کارت حافظه رو اشتباهی خواستن جا بزنن توش. در ضمن مشکل از کارت حافظه نیست چون دو سه تا کارت حافظه خودم رو هم تست زدم باز هم همین پیغام رو میده . هزینه تعمیر و مدت زمان تعمیرش چقدر میشه ؟ با تشکر
درود
از پاسختان سپاسگذارم ، شوربختانه گارانتی ایده ال نیست ،
گارانتی بی کفایت فوجی است میرداماد ساختمان فوجی که مراجعه کرده اند ، گفته شده اصلا شامل حال گارانتی نمیشود و صدمه عمدی به حساب میآید !
حال میخواستم ببینم در تعمیرگاه مرکزی تعویض آن چقدر هزینه دارد
و به کجا باید مراجعه کنند؟
با سپاس
انوش
من یه دی 80 دارم که الان دو روزه ارور میده. فوکوس نمیکنه ( با فوکو دستی هم عکس نمیگیره ) البته سرعت شاتر و دیافراگمو ( وقتی شاترو فشار میدم قطعات مکانیکی و آینه ها جابجا میشن ولی عکسی ثبت نمیکنه ) تنظیم می کنه . فلاش بالا نمیپره ( حتی تو تنظیمات دستی ) و دکمه زیر لنز هم کار نمیکنه .
البته میدونم با این توضیحات کاری نمیشه کرد ولی اگه میشه مشکلشو حدث زد خوشحال میشم کمکم کنید .