نکته ی دیگه اینکه اهرمی که مشخص کردم از جاش خارج شده و کاملا توی سوراخش قرار گرفتهفایل پیوست 14282
نکته ی دیگه اینکه اهرمی که مشخص کردم از جاش خارج شده و کاملا توی سوراخش قرار گرفتهفایل پیوست 14282
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم تعمیرگاه مرکزی
ببخشید هنوز هم با گذشت این همه زمان پلاستیک رینگ های زوم لنز های نیکون وترد نشدند؟
ما تا کی باید صبر کنیم؟
اگه یه زمانی را مشخص کنید خیلی خوشحال میشیم.
احمد پیروز
Nikon D300 + MB-D10 + 16-85 VR + 70-200 VRII + Lowepro Pro Runner 300 AW + Slik PRO 400DX + Slik SH-705E
سلام جناب قاسمی،
دریچه محافظ لنز دوربین a640 یکی از آشنایان دچار مشکل شده و گاهی موقع روشن شده گیر میکنه و کامل باز نمیشه (باید با دست ضربه بزنیم تا باز بشه).
حدس من اینه که گرد و خاک داخل لنز رفته (زیر شیشه رویی لنز دیده میشه) بین قطعات متحرک درپوش هم نفوذ کرده!؟
لطف کنید هزینه تمیز کردن لنز و تعمیر یا تعویض سیستم درپوش رو اعلام بفرمایید.
سلام ، به نظر من جناب قاسمی از جمله انسانهای با مرام روزگار ما هستند که با وجود مشغله کاری زیاد ، لطف خاصی نسبت به بچه های فروم دارن .
هفته پیش برای تعویض بایونیت لنزم به تعمیرگاه رفته بودم که سعادت دیدارشون نصیبم شد .همینجا ازشون بابت برخورد مناسبشون تشکر می کنم .
D90 + 18-105VR+ 50mm f/1.8D +496 RC2+Sb600+Lowepro Omni Sport
Compact :Sony P100
Analog:CANON FTb
دوست عزیزم علیرضا
با سلام وپوزش بسیار فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
متاسفانه قسمت مموری کارت شما دچار مشکل شده است وباعث شده است قسمت پین ها دچار مشکل شود نگران نباشید اشکال زیاد حادی نیست
لطفا در اولین فرصت به یکی از مراکز تعمیرگاخه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین مراجعه تا بلافاصله نسبت به رفع اشکال اقدام شود
هزینه راه اندازی کامل برای اعضا محترم سایت عکاسی 380000ریال ومدت تحویل 24ساعت می باشد
مجددا از تاخیر ارسال پاسخ پوزش می طلبم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
دوست عزیزم با عرض سلام وتشکر مجدد
در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال بوجود امده سریعا اقدام شود
اشکال اصلی لنز شما به اصطلاح قارچ زدگی است که با شستشو و نصب کوتینگ این اتفاق به کلی رفع می شود
هزینه سرویس ونصب کوتینگ 280000ریال می باشد
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم احمد
با عرض سلام لطفا سریعا مدل لنز خود را اعلام فرمایید
منتظر پاسخ سریع شما هستم
ویرایش توسط tamir : Saturday 9 July 2011 در ساعت 22:23
سلام جناب قاسمی
من به تازگی یک لنز خریدم که هم به نظرم نویز شدیدی در عکسهام وجود داره و همچنین بعد از 4، 5 شات لنز فکوس نمی کنه و باید کمی صبر کنم تا دوباره بتونه فکوس کنه.می خواستم ببینم می شه فهمید که آیا این لنز در این موارد از اول مشکل داشته یا خیر؟
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
دوست عزیزم انوش
با تشکر از شما هستم خیلی متاسفم از اشکال بوجود امده مربوط به دوربینتان
لطفا در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین مراجعه تا بلافاصله نسبت به رفع اشکال اقدام شود
تعویض قطعه مزیور جهت اعضا محترم سایت عکاسی 380000ریال می باشد (SET DEAL MODE)
با تشکر از شما بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
ا