سلام
میخواستم بدونم درب مموری d7000 دارید مال من دربش لق شده میخوام عوض کنم
اون تیکه لاستیکی جای دست هم اگه هست بفرمایید
قیمتشون هم محبت کنید
سلام
میخواستم بدونم درب مموری d7000 دارید مال من دربش لق شده میخوام عوض کنم
اون تیکه لاستیکی جای دست هم اگه هست بفرمایید
قیمتشون هم محبت کنید
سلام.من یه دوربین SX230HS دارم. امروز در حین فیلمبرداری یه دفعه صفحه ال سی دی اون خاموش شد و دیگه روشن نشد.باتری اون رو بیرون آوردم،یه مدت گذاشتم،دوباره روشن کردم،باز هم ال سی دی روشن نشد.میشه منو راهنمایی کنید.
سلام
دوربین رو بیمه بدنه کردم (آسیا)....همراه با دوربین کارتی رو فرستادن که روی اوون نوشته برای دریافت بیمه نامه باید به فلان شعبه بیمه مراجعه کنم و این کارت اعتباری ندارد....میخواستم بدونم من که شهرستان هستم باید حتما حضورا اوونجا برم؟ آیا شعبات دیگه بیمه آسیا نمیتونند برام بیمه نامه صادر کنند؟ تشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای قاسمی و همکاران گرامیشان.
مرسی متشکر
Nikon D300
جناب قاسمی سلام .میدونم سرتون شلوغه ولی ممنون میشم پاسخ بنده حقیر رو هم بدید.
یه canon eos 1000qd دارم -از یه نگاتیو 36 تایی کلا 4- 5 تاش رو ok میکنه.بقیه یا نصفه است یا کلا هیچی نیست.همه چیز طبق روال درسته یعنی خوب شات میزنه و ... احساس میکنم از پرده دیافراگمش باشه. در ضمن روی پرده یه چیزی روغنی مانند که چسبکی هم هست .منتها هر چقدر تمیز میکنم باز بعد چند شات دوباره پدیدار میشه.عکسایی از پردش و همچنین یه نگاتیو رو براتون قرار میدم.در آخر اینکه به نظرتون ارزش تعمیر دارند؟اگر ممکنه آدرس بفرمایید تا خدمت خودتون برسم.منتظر جوابم ممنون
http://upload.tehran98.com/img1/pfrq...hi7wu8141v.jpg
http://upload.tehran98.com/img1/q51kxq41hvvscj1wgd.jpg
سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی
قبلا من روی دیاف های بسته چند تا لک روی عکس هایی که میگرفتم داشتم که فکر کردم مشکل از کثیف شدن سنسور باشه خلاصه دادم یکی از نمایندگی ها( نام نمیبرم) تمیز کننده و کردند و لی متاسفانه بعد از استفاده متوجه شدم که تو ویزور که نگاه میکنم یک خط هست اش و چند تا گرد و غبار هم از ویزور مشخص هست! حال میخواستم ببینم یعنی مشکل از فوکوس اسکرین هست ؟ و مورد بعدی که خیلی ناراحت ام کرده و باز هم شک کردن به فوکوس اسکرین . در حین فوکوس کردن نقاط فوکوس روشن نمیشود( وقتی فوکوس میکنید روی نقطه ایی باید نقاط قرمز روی نقاط فوکوس روشن شود) ولی نمیشود
دوربین 400 دی میباشد .
لطفا بفرمایید مشکلات بنده چقدر هزینه در بر خواهد داشت که حل شود . چون مدت عدید هست که ناراحت این موضوع هستم و دیگه دلچرکین شدم از تعمیرکار های محترم و دوستان زیادی بنده رو راهنمایی کردند که اینجا میتونم به صورت کاملا حرفه ایی راهنمایی بشوم
آقای قاسمی مجددا سلام.من این دوربین رو برای شرکت شما ارسال کردم.بعد از سه روز که تماس گرفتم گفتند باید مبلغ 880000 ریال بابت تعویض " یونیت لنز " بپردازید.می خواستم ببینم با اینکه این دوربین 24 ماه گارانتی داره، چرا باید برای تعمیر آن پولی پرداخت بشه؟ با تشکر
شماره قبض:33252
سلام
من یه لنز مینولتا 50mm f1.4 دارم که به نظر میاد پره های لنز روغنی شدند. میشه بفرمائید تقریبا هزینه تعمیرش چقدره؟
ممنون