سلام آقای قاسمی و عرض خسته نباشید خدمت شما و تیم پشتیبانی ایده آل.
دیروز هنگامی که g11 را در حالت فلاش auto قرار دادم دوربین فوکوس نکرد و عکس نگرفت.الان فقط وقتی فلاش خاموش است فوکوس کرده و
عکس میگیرد.تنظیمات را ریست کردم اما باز همان است.اشکال کار از کجاست و تعمیر آن چه مدتی زمان میبرد؟
پ.ن=دوربین ضربه نخورده است و همیشه در شرایط نرمال بوده است.
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
مهدی جان
با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
مطمین هستم دوربین شما دچار مصرف باطری شده است .من امیدوارهستم با نصب برنامه خصوصی بتوانم اشکال را برای شما رفع کنم ولی این کار مستلزم بازدید کامل ونصب دوربین به نرم افزار است اگر دستگاه شما با نصب برنامه انجامشود هیچ گونه هزینه ای در بر نخواهد داشت امیدوار هستم در اولین فرصت شما را زیارت ونسبت به رفع اشکال سریعا اقدام
کنم منتطر شما هستم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
دوست عزیزم سهیل
باتشکر از شما
اتفاق بوجود امده مربوط به قطع کامل عملیات شارز و یا قسمت تخلیه فلاش است .این اتفاق باعث می شود تا چون قسمت فلاش فعال نیست قسمت شاتر راه اندازی نشود واین اجازه به شما داده نمی شود تا دوربین کاملا کار کند .
چنانچه دوربین شما دارای گارانتی یا بیمه ایده ال باشد این اشکال به صورت کاملا رایگان برای اعضا محترم سایت عکاسی انجام می شود .موعد تحویل 48ساعت می باشد
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
سلام
دوربین d90 دوستی که تهران هم نیستند فلاش باز میشه ولی تو هیچ حالتی شلیک نمیکنه
جالب اینجاست که دوربین همیشه توآتلیه بوده شاید تو عمر دوربین ۲۰۰ شات هم با فلاش سر خود شلیک نکرده
ممون میشم ایراد احتمالی و هزینه و مدت زمان تعمیر اعلام کنید بگم دوربین رو بفرستند تهران بیارم تعمیرگاه
در ضمن گارانتی دوربین تمام شده.
دوست عزیزم با عرض سلام
با تشکر از شما اشکال اعلام شده می تواند مربوط MODE SWITCH UNIT FLASH باشد .مطمین هستم وقتی کاسه فلاش بالا است صدای از قسمت کاسه فلاش می اید که مربوط به عدم ارتباط شارز فلاش وتخلیه است
هزینه راه اندازی برای اعضای محترم سایت عکاسی 480000ریال و موعد تحویل 48ساعت است در ضمن چنانچه دوربین دارای بیمه وگارانتی ایده ال باشد حتی اگر مدت ان تمام شده باشد 50% دریافت خواهد شد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین/ایده ال دوربین
آقای قاسمی عزیز سلام
می خواستم بدونم DVD آموزشی فارسی Nikon D7000 آماده شد یا نه؟
موفق باشید
علیرضا زارع
سلام آقای قاسمی
فلاش canon 420EX دارم که چند روز پیش هنگام روشن کردن سرو صداهایی کرد (نشانه سوختن قطعات ) دود و بو های ناشی از سوختگی هم ................
حالا فلاش روشن میشه و به حالت دستی عمل میکنه ولی بر روی دوربین با دوربین هماهنگ نیست فکر کنم در کل ETTL از کار افتاده
لازم به ذکر است گرانتی و بیمه هم نداره
آیا با این شرایط امکان درست شدن داره و اگر داره چقدر هزینه و زمان میبره؟
آیا شما در مشهد هم نمایندگی دارید