سلام
جناب قاسمی لطفا این شماره قبض رو پیگیری کنید.
149294
تو سایتون که وارد میکنم میگه شماره صحیح نیست
ممنون
سلام
جناب قاسمی لطفا این شماره قبض رو پیگیری کنید.
149294
تو سایتون که وارد میکنم میگه شماره صحیح نیست
ممنون
مسعود بیرامی
Jhowan photography
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
مسعود بیرامی
Jhowan photography
اگر تعداد شات زده شده را از روی شماره عکسهای میگویید ممکن است به خاطر گذاشته شدن مموری دیگری در دوربین شما باشد که دوربین از ادامه همان شماره عکسهای داخل مموری جدید را برای نام گذاری استفاده میکند.
برای مطمئن شدن از این موضوع میتوانید اخرین عکس قبل از ارسال به تعمیرگاه و عکسی جدید را در سایتی که شاتر کانتر را مشخص میکند آپلود کنید.
بعید میدونم تعمیرگاه مرکزی با این همه سابقه درخشان یه همچین کاری بکنه.
دوربینم خراب شد، تحویل دادم و سالم تحویل گرفتم (فقط دو تا پیچ رو یادشون رفته بود ببندن:) و بدجوری تابلوئه) اما در کل خیلی راضی بودم.
سریال دوربین رو چک کنید. شاید یه دوربین دیگه است و مال شما نیست.
احتمالی که آقای مبین علی دادن بعید نیست.
اصولا ما ایرانیها عادت داریم فقط در مواقعی که ضرری متحمل میشویم صدایمان در بیاید و این عادت بد در فضای مجازی ممکن است باعث ایجاد سوء تعبیر در برخی دوستان بشود ، لذا در راستای سال قبلی که سال همت مضاعف بود ماهم همت مضاعف کرده و
از همینجا بخاطر برخورد بسیار دوستانه و محترمانه مدیریت محترم تعمیرگاه مرکزی دوربین جناب قاسمی عزیز و همچنین تعمیر کالای معیوب اینجانب با بهترین کیفیت و کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه تشکر ویژه نمایم و امیدوارم روز بروز شاهد پیشرفت این مرکز تخصصی و حرفه ای در جامعه عکاسی ایران باشیم ...
پی نوشت : بنده نه فامیل آقای قاسمی هستم نه بازاریاب تعمیرگاه ، اسم من تنها این است : یک مشتری راضی ( البته با تخفیف چرب و چیلی که شخص جناب قاسمی محبت کردند ، خیلی خیلی راضی :biggrin: )
با سلام
جناب آقاي قاسمي ، مي خواستم بدونم بعد از اتمام تاريخ بيمه دوربين ، آيا امکان تمديد بيمه از سوي تعميرگاه مرکزي وجود دارد يا خير ؟
با سپاس
احمد شيخالاسلامي
با سلام خدمت شما جناب قاسمی
بنده دوربینم (5DII) را از چند روز این چراغ آبی رنگی که در کلید سمت چپ ویزور(کلید لایو ویو) وجود داره در حالتهای زیر روشن میشه
- موقع خاموش یا موقع روشن کردن
- موقعی که کلید فوکوس رو لنز رو بین MF,AF جابجا میکنم
- موقعی که باطری دوربین را بیرون میارم یا جا میزنم
- موقعی میخوام لنز رو باز کنم یا ببندم
- موقعی که میخوام از لایو ویو استفاده کنم
البته در همه ی این موارد در کسری از ثانیه روشن میشه و باز خاموش میشه
خواستم بپرسم آیا مشکلی برای دوربینم پیش اومده یا خیر؟!
چیکار کنم که این مشکل رفع بشه؟؟ یا روشن شدن این چراغ عادیه؟؟
ضمن اینکه دوربینم امروز صبح به طرف لنز خورد زمین(روی هود لنز فرود اومد) اما تستش کردم هیچ مشکلی نداره
پیشاپیش ممنون و تشکر......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام.
دوربین در حالت وصل به کامپیوتر بوده و در حال انتقال عکسها پس از اتمامش
توسط نرم افزار یو اس بی ریمو ریجکت کردم ولی کابل یه مدت طولانی احتمالا"4 5 ساعت به دوربین متصل موند و یادم رفت دوربین خاموش کنم.:(
که صدای قطع شدنش رو شنیدم و الانم با باتری تعداد عکس ها تو نمایشگر دوربین دیده نمیشه وقتی خاموشه و روشن که نمیشه
باتری هم شارژ نمیشه!!!!!
چه مشکلی پیش اومده؛راه حلی براش هست؟؟؟؟؟
درود
البته دوستمان که مشکل فوق را پیدا کرده اند ظاهرا یادشان رفته مدل دوربین خود را بفرمایند ، ایشان D90 دارند.
انوش