صفحه 145 از 319 نخستنخست ... 45 95 135 141 142 143 144 145 146 147 148 149 155 195 245 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,441 تا 1,450 , از مجموع 3186
Like Tree117تشکر

موضوع: پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین

كاربر جديد
    تشکر کرده
    82

من امروز برای تعمیر مشکل فکوس لنز نیکونم به تعمیرگاه مرکزی رفتم و خود آقای قاسمی لطف کردن و همه ی مراحل رو برام انجام دادن و به خاطر حساسیتی که داشتم یک بار هم همه چیز رو تست کردن و از کالیبره شدن لنز مطمئن شدن و لطف کردن با نرم افزار مخصوص نیکون شاترم رو هم تنظیم کردن.
    می دونم که ممکنه ربطی به این تاپیک پاسخگویی نداشته باشه ولی برخود خوب ایشون و احساس مسئولیتشون چیزیه که من تاحالا در هیچ صنفی ندیدم و فکر کردم وظیفه دارم بیام اینجا بنویسم و بگم متشکرم، سپاسگزارم.

كاربر ويژه shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    6919

عرض ادب و احترام خدمت جناب قاسمی
    جناب قاسمی اخیراً مشکل بک فوکوس و فرانت فوکوس دوربین من بسیار آزار دهنده شده است و قسمت جالب آن این است که مثلاً اگر 3 عکس گرفته شود یکی فوکوس است دیگری بک فوکوس است و دیگری فرانت فوکوس است!
    دوربین من نیکون D90 است و لنزهای من 90 تامرون و 50 اف 1/8 نیکون است که با هر دو همین مشکل را دارم تا حدی که مطمعن هستم مشکل از دوربین است.
    مشکل دوربین من چیست؟
    ممنون میشوم به فریاد من برسید... این مشکل زندگی من را مختل کرده است.

كاربر افتخاري tamir آواتار ها
    تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط aminmona نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشین خدمت جناب اقای قاسمی.. ایا تمیز کردن سنسور در d7000 nikon جهت حذف لکه های تیره که در عکس ها دیده میشه در تعمیرگاه انجام میشود؟ ایا راه حل اصلی برای حذف همیشگی این لکه ها با تعویض قطعه وجود داره ودر تعمیر گاه انجام میشه ؟ با تشکر
    با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
    کثیف شدن سنسور در دوربینهای دیجیتال امری کاملا طبیعی است بار منفی در ساختار فیزیک دوربین وسنسور حالت جذب کلیه گرد وغبار در سنسور را بوجود میاورد .بنابراین نگران نباشید و هیچ راه استاندارد راجع به کثیف نشدن در دوربینهای دیجیتال تا امروز بوجود نیامده است البته راههای در رابطه با تاخیر فاصله زمانی در کثیف شدن در بعضی از دوربینها بوجود امده اما کاملا رفع نشده است
    خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام فوری شود
    با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین

تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط i love nikon نمایش پست ها
    سلام جناب قاسمی

لنز Nikon 300mm f:4 رو که تیرماه برای تعویض موتور خدمتتون آوردم درست کار نمیکنه و بارها به مسئول مربوطه مراجعه کردم و همچنان منتظر پاسخ ایشان هستم،

(بعد از تعویض موتور فوکوس وقتی دستی نشانگر فوکوس رو روی بینهایت قرار میدم و شاتر رو تا نیمه نگه میدارم بدرستی فوکوس میکنه ، و دیگه فوکوس تغییری نمیکنه دوباره که بصوورت دستی روی بینهایت میزارم فوکوس میکنه وبازی از اول ... ظاهرا یکطرفه کار میکنه...)

...

ممنون از توجهتون.
    با سلام و پوزش از شما
    خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه فرمایید

تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط FARID نمایش پست ها
    سلام امروز موقع ثبت عکس این خطا ثبت شد کلا 5 بار اینطور خطا رو زد مشکل از کجاست؟ بعد از ابدیت اینطور شد احتمالا به ابدیت ربطی داره یا خیر

canon 7d

دوست عزیزم فرید
    با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
    ایا دوربین شما 7D است یا مدل دیگر
    منتظر پاسخ هستم

تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط rima215 نمایش پست ها
    شب خوش.
    امروز بنده یکعدد دوربین 60D رو به همراه لنر 55-18 از پاساژ حافظ جمهوری خریداری نمودم. چند مورد برام پیش اومد که ازتون راهنمایی میخوام لطفا :
    1- چون دوربین با لنز کیت 18-200 بود ، فروشنده لنز رو با یک لنز 18-55 جابجا کرد (چون بودجه من محدود بود!!) و برای گارنتی از برگ خام گارانتیهای شما استفاده کرد و به صورت دستی مشخصات و سریال لنز و بدنه رو داخلش نوشت. آیا این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
    2- چون بیمه هم خریداری کردم گواهی بیمه رو هم خود فروشنده پر کرد قسمت مبلغ بیمه شده(ارزش دوربین) و مبلغ حق بیمه رو الان که نگاه میکنم میبینم پر نکرده و در ضمن در قسمت مورد بیمه ... فقط اسم دوربین رو نوشته وبدون سریال و بدون مشخصات لنز و سریال اون.من بدنه رو با لنز 18-55 به مبلغ 2.100.000 خریداری نمودم و از این بابت 63.000 تومان از من حق بیمه دریافت کردند. داخل فاکتور هم تمامی اقلام خریداری شده رو نوشته و فقط جمع کل فاکتور رو مشخص کرده و قیمت هر جز مشخص نیست که بشه به فاکتور استناد کرد.
    به نظر من فروشنده میخواد یا 1- اصلا برگه بیمه رو رد نکته و حق بیمه رو ..... آیا امکان این موضوع هست؟ یا اینکه ارزش دوربین رو کمتر اعلام کنه و در نتیجه حق بیمه کمتری به شرکت شما پرداخت کنه.
    3- بیمه نامه مهر برجسته نداره. آیا معتبره؟
    خواهش میکنم در صورت امکان من رو سریع راهنمایی کنید و راهکار هم بفرمایید تا بنده به عنوان خریدار متضرر نشم. ممنون
    دوست عزیزم
    با سلام و پوزش فراوان از شما
    در اولین فرصت اطلاعات اعلام میشود

تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan+ نمایش پست ها
    سلام
    ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما جناب قاسمی و تمامی پرسنل محترم تعمیرگاه مرکزی دوربین

هفته پیش دوربین فوجی hs20 که پیچ سه پایه اون هرز شده بود برای تعمیر آوردم خدمتتون و با محبت جنابعالی فقط هزینه تعویض قطعه از من دریافت شد.ضمن تشکر الان که برگشتم دزفول و عکاسی کردم متاسفانه متوجه شدم دکمه ایزو که عمل زوم را هم در هنگام مرور عکسها انجام میدهد کار نمیکند.قبل از آوردن برای تعمیر کار میکرد خواستم بدونم با توجه به اینکه دوربین گارانتی ندارد خودم میتونم دوربین رو باز کنم و دکمه رو درست کنم یا باید اون رو برای تعمیر به تهران ارسال کنم.
    شماره قبض:182491
    با سلام و پوزش فراوان در اشکال بوجود امده
    احسان جان لطفا کلیه منو دوربین را ریست و نتیجه را اعلام فرمایید

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

جناب قاسمی عزیز
    سلام
    از Focousing Screen سفارش داده شده خبری دارید؟
    ارادتمند

كاربر فعال FARID آواتار ها
    تشکر کرده
    6635

ممنون جناب قاسمی تعمیر کردید فردا تحویل میگیرم
    عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
    یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!

كاربر فعال ehsan+ آواتار ها
    تشکر کرده
    1367

نقل قول نوشته اصلی توسط tamir نمایش پست ها
    با سلام و پوزش فراوان در اشکال بوجود امده
    احسان جان لطفا کلیه منو دوربین را ریست و نتیجه را اعلام فرمایید
    سلام
    ببخشید کمی دیر شد.وقتی پست شما رو دیدم دوربین رو به یکی از فامیل که عازم تهران بود داده بودم که برای تعمیر خدمتتون بیارن.تلفنی بهش گفتم منو رو ریست کرد اما باز هم کار نکرد.احتمالا امروز برای تعمیر خدمتتون میاره.
    در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم