درود
جناب قاسمی لنزهای tamron قابلیت تمیزشدن از داخل رو دارن ؟ من یک لنز تامرون 70-300 دارم که گرد و خاک داخل لنز هست میشه تمیزش کرد یا خیر؟
درود
جناب قاسمی لنزهای tamron قابلیت تمیزشدن از داخل رو دارن ؟ من یک لنز تامرون 70-300 دارم که گرد و خاک داخل لنز هست میشه تمیزش کرد یا خیر؟
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
سلام ...
عجیب اما خوشحال کننده
من لکهایی که روی سنسورم بود یه دمنده از دوستم گرفتم و زدم در کمال تعجب لکه ها رفت. یعنی یه گرد و غبار ساده بوده است. فکر می کنم تعمیرکار آقای قاسمی، متوجه منظور ایشون نشده بوده چون فرمودند هم سنسور رو تمیز کنید هم فریمور رو آپدیت کنید شاید یادش رفته سنسور رو تمیز کنه چون هر سه لک مونده بود ... وگرنه حتی اگر با یه پنبه خشک هم می کشید گرد و غبار حتما می رفت.
اما از این که بگذریم ... به نظرم درست نبود کاری که این تعمیرکار کرد که یه لیبل تعمیرگاه رو چسبوند پشت دوربینم. من دوربینم بسیار کم کار کرده و بسیار تمیز بوده الان اگر روزی روزگاری بخوام بفروشمش همین لیبل ممکنه خریدار رو دل چرکین کنه که مبادا دوربین تعمیری باشد. آقای قاسمی عزیز به نظر من وقتی دوربین تعمیری نیست اصلا نباید این لیبل رو بچسبونند.
حالا اگر روزی خواستم بفروشم باید لیبل رو بکنم اگر جا نندازه ....
استاد عزیزم اقای چگینی
با عرض سلام و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
با توجه به اعلام اشکال فلاش باید به عرض شما برسانم اشکال در قسمت Discharge lamp(لامپ تخلیه ) است که در بعضی مواقع گاز داخلی کامل تخلیه میشود و در بعضی مواقع کامل تخلیه نمیشود .خواهشمندم در اولین فرصت مراجعه تا اطلاعات دقیق داده شود
با تشکر وپوزش فراوان
سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
ویرایش توسط tamir : Friday 23 August 2013 در ساعت 21:12
دوست عزیزم سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
پوزش اینجانب را بابت عدم سرویس دقیق دوربین خود بپذیرید
2 نکته به نظر اینجانب قابل اعلام میباشد
1- سرویس وشتشو صفحه حسگر در کلیه مراکز خدمات دارای هیچ دستگاه خاص نبوده است و در کلاسهای اموزشی یاداوری شده است در ابتدا باید بار منفی از روی صفحه حسگر برداشته شود (منظور شستشو است )این بدین معنی است که ساختار تولید به روی بار منفی است و این میدان بار همیشه در جهت جذب حرکت میکند.
در لابلای قسمت مکانیک و شاتر و میروباکس تمامی دورببنهای ساخته شده حتی در خط تولید که در مکان نسبتا خلا بسته میشود امکان نفوذ غبار به روی نقاط خاصی که بار منفی و مکش دارد امری کاملا شایع است .در مراکز خدمات پس از شتشو حتی با پنبه یا پاروهای که الیاف ان از نوعی پنبه است در ابتدا بار منفی از صفحه حسگر پاک میشود این محلول فقط فاصله شما را با کثیف شدن مجدد طولانی میکند و امکان کثیفی مجدد بسیار قوی میباشد. چه بسا غبار که در مواقع تمیز شدن صفحه پس از تست مراجعه کننده دیده نمیشود پس از زدن چند شاتر از مناطقی از دوربین خارج و به صفحه حسگر نزدیک میشود و مراجعه کننده این فکر به ذهن میرسد که سرویس در دوربین انجام نشده است چون صفحه حسگر کاملا حالت جذب را دارد و هرگونه به اصطلاح غبار را مکش میکند
لازم به ذکراست کمپانی های معظم تولید کننده بیشترین دغدغه تولید دوربین را نیافتن راه حل مناسب برای کثیف شدن صفحه حسگر اعلام کرده اند و تا این لحظه موفق به رفع اشکال نشده اند
دوست عزیزلیبل نصب شده فقط محض اطلاع بخش فنی جهت سرویس است وشما به راحتی میتوانید ان را از روی دوربین خود برداشته ودغدغه خاطری بوجود نیاید
در پایان از کوتاهی که در بخش فنی در عدم شتشو صفحه حسگر دوربین شما بوجود امده پوزش فراوان میطلبم
باتشکر و پوزش مجدد
ویرایش توسط tamir : Friday 23 August 2013 در ساعت 20:23
دوست عزیزم با عرض سلام و پوزش در تاخیر پاسخ
در مرکز خدمات کلیه موارد سرویس و تمیز کردن لنز برای شما دوستان عزیز در سایت عکاسی به صورت کاملا رایگان و انی انجام میشود
خواهشمندم در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
با تشکر وپوزش فراوان
با سلام مجدد
دوست عزیز خریدن کیت تمیز کننده را در این تایم به نفع شما نمیدانم چون اکثرا این کیتها از محلولهای غیر استاندارد از لحاظ کمپانی استفاده میشود که امکان از بین رفتن کوتنیگ صفحه حسگر وجود دارد و همچنین پاروهای که امکان انداختن خط به روی صفحه حسگر است
با تشکر و پوزش مجدد
با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
دوست عزیزم باید به عرض شما و کلیه دوستان در سایت عکاسی برسانم کلیه موارد خدماتی از جمله به روزرسانی -سرویس حسگر -اعلام وضیعت شاتر و رفع erro و رفع کامل پیکسل سوخته انحصارا برای دوستان عزیز سایت عکاسی رایگان است .مدت رفع اشکال اعلام شده 24 ساعت است
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود در ضمن خواهشمندیم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
با تشکر و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
دوست عزیزم با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیرارسال پاسخ
اتفاقی را که اعلام کردید به اصطلاح پیکسل سوخته است .چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال باشد خواهشمندم در اولین فرصت با دردست داشتم کارت گارانتی و بیمه خود به یکی از مراکز خدماتی ما
تعمیرگاه مرکزی دوربین تنها نماینده رسمی خدمات نیکون در ایران و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
با تشکر و پوزش فراوان
سلام
جناب قاسمی عزیز بنده چند مدت دیگه عازم تهرانم میخواستم برای تمیز کردن حسگر و سرویس دوربین مزاحم بشم.
و مشکلم هم مانند کاربر m like mother هست.
امکانش هست بفرمایید چه ساعاتی از روز و در کدام یک از دفاتر ایده آل هستید که خدمتتون برسم؟
متشکر