عکس مبین عزیز یک پیرمرد افغانی را در دکانش نشان میدهد که به دلیل عمق میدان کم المانهای خاصی قابل تشخیص نیستند ، شاید قطعات خودرو باشند ...
عکس آقای عبدل پناه هم یک پرتره از یک آهنگر است با همه جزییات آهنگریش
اما کجا در تعریف یک عکس پرتره گفته شده که عکس باید وضوح و clarity و شارپنس فلان داشته باشد ؟ تعریف پرتره چیست ؟
ولی عکس شما ؛ عکسی از تعدادی مشتری یک قهوه خانه محلی است ، کاسب و قهوه چی اش کجاست ؟
نمیخواهم ادیت آن را رد کنم یا بگویم عکس قشنگی نیست ؛ چرا که هست ، ولی اصلا ً مشمول مشخصات تعریف شده تاپیک هم نبوده
اما آن عزیزان داور این بخش از فوروم نیستند ، این بخش 5 داور دارد با ملاکهای خاص خودشان ؛ برای استقلال رای و نظر آنها احترام قایل شوید و نظرات مستقل و فارغ از چارچوبهای این بخش را (که در جایگاه خودشان میتواند کاملا ً هم صحیح باشد) را دستمایه دفاع از عکستان قرار ندهید!
اتفاقا ً بحث ما سر همین شیوه و لحن بیان بود .
احتمالا ً اگر تکلیف این قضایا یکبار برای همیشه روشن نشود ؛ دفعه بعد با چنین جمله ای خطاب به کاربران مواجه میشویم که :
شما چطور متوجه نشدید که بهترین عکس تاپیک متعلق به من است ؟ چرا تعداد تشکرهای پای پست من از همه بیشتر نیست ؟؟ ها ؟؟؟