سلام
تاپیک نقد و برررسی عکس هفته دو دورست که داره خاک میخوره ... به دادش برسید تا ماهم بتونیم از نظرات دوستان استفاده کنیم ...
سلام
تاپیک نقد و برررسی عکس هفته دو دورست که داره خاک میخوره ... به دادش برسید تا ماهم بتونیم از نظرات دوستان استفاده کنیم ...
مدیران و داوران عزیز
موضوع هفته بعد هنوز اعلام نشده
نکنه می خواید سوپرایز کنید
بابا ما قلبامون ضعیفه یکم تنبل هم هستیم اگه لطف کنید زودتر اعلام کنید خیر داره توش
آف تاپیک: نکنه میخواید تا آخر هفته بعد هم اعلام نکنید بعد بگید زیر پوستی بوده !
از موضوع شماره 15 خبری نیست ؟
سلام به دوستان عزیز،
پوزش بابت تاخیر در پاسخ،
راستش را بخواهید بر خلاف انتظار از زمانی که موضوعات دوهفته زودتر اعلام میشود (هفته هفتم) استقبال عموم کاربران کمتر شده و به قول یکی از دوستان " تاپیک عکس هفته در حال خاک خوردن است!"
ظاهرا دوستان بیشتر علاقه دارند عکس های آرشیوی ارسال کنند.
به هر روی از این هفته ( موضوع پانزدهم) هر هفته برای همان هفته، موضوع انتخاب و اعلام خواهد شد(مانند 6 هفته اول).
به امید استقبال بیشتر دوستان از تاپیک عکس هفته، بیشتر عکس گرفتن و کم تر به حاشیه ها پرداختن.
شاد باشید و سلامت
پی نوشت : البته همانطور که جناب خلیلی در پست آخر تاپیک سیزدهم اعلام کردند احتمال تغییراتی برای استقبال بیشتر از این تاپیک ها هست که دوستان هنوز در حال مشورت هستند.
سلام.
به نظر من یکی از ایراداتی که عکس هفته داره موضوعاتی هست که مسئولین این بخش انتخاب میکنن . .
به نظر من هر چه که موضوعات "کلی" تر باشه بهتر هست تا اینکه مثلا یک شئ رو به عنوان موضوع قرار بدید . .
پـوریـا ارشدی
فکر میکنم منظور دوستمون این باشد که مثلاً دودکش موضوع نباشد! فرضاً موضوع «تابستان» را ترجیح میدهند؛ فعلاً برای این موضوعات زود است.
.
سلام به دوستان و داوران عزیز
اتفاقا بنظر من وقت کم بود برای ارسال عکس،البته اگه کسی بخواد از آرشیو عکس بذاره روزی دوتا موضوع هم کم میاد،ولی به شخصه من خودم تو این چند هفته شاید برای 4 یا 5تا از موضوعات ایده داشتم توی ذهنم ولی بدلیل کمبود وقت نتونستم اجراشون کنم و پست کنم،میخواستم تو این تاپیک پیشنهاد بدم که فرصت ارسال عکس رو هم دوهفته بذارید.
واقعا یک هفته برای پرداختن به یه ایده و در نهایت اجرای اون خیلی کمه
محسن مقصودی
مثلا به نظر من موضوع طبیعت بی جان، کند، راز آلود ، بازی موضوعات کلی هستند..یعنی شما با انتخاب این موضوعات به عکاس نمیگید برو از فلان چیز عکس بگیر . .چون هزاران عکس میشه گرفت از پدیده های گوناگون که به موضوع کند یا راز الود مربوط باشه..
ولی وقتی موضوعاتی مثل کفش ، دودکش،صندلی و .. رو اعلام میکنیددست عکاس رو تا حدی میبندید .
از اونجایی هم که خیلی از دوستان این فروم شاغل یا دانشجو هستن وقت زیادی ندارن که بخوان مثلا برن دودکش پیدا کنن عکس بگیرن !
البته اینها نظر من هست و ممکن هست اشتباه باشه. و این رو هم میدونم که برای انتخاب موضوع های هفته مسئولین کلی روش فکر میکنن و صد البته تجربه و درکشون از عکاسی از من بیشتر هست.
پـوریـا ارشدی