جناب حسینیان.خب، اگر نگاهی به تاپیک ها بیاندازید کمترین میزان عکس ارسالی مربوط به همین تاپیک های مثل کند، راز آلود و بازی است !
2 نکته وجود داره.
یکیش این هست که به نظرم نباید اینها رو ، منظورم کند و راز آلود و .. رو با 5-4 موضوعی که اوایل ایجاد بخش عکس هفته اعلام کردید مقایسه کنید.
چون به نظرم اوایل بحث عکس هفته داغ بود و همه توی تاپیک ها دربارش بحث میکردند و همه برای ارسال عکس شوق و ذوق داشتند ! یعنی میخوام بگم اون اوایل یه جور استثنا بود.
دوم اینکه من موضوع کند، راز آلود و بازی رو به عنوان مثال آوردم در جواب سوال شما که فرمودید منظور من از "کلی" چی هست.
همونطور که توی پست قبل تر هم اشاره کردم گفتم یکی از مشکلات شاید این باشه.
منظورم این نبود که هر موضوعی که کلی باشه خوب هست.شاید ایراد از جای دیگه هم باشه.
موفق باشید
پـوریـا ارشدی
جناب حسینیان منم یه پیشنهاد و تا حدودی انتقاد دارم .
اول انتقاد رو میگم : درمورد موضوع هفته دوسه هفته اخیر موضوع عکاسی که مطرح کردید زیاد جالب نبود .
قبول دارم که درمورد موضوع هفته خیلی مشورت و همفکری می شه ولی باورکنید پیداکردن سوژه ، و وقت کافی برای گرفتن این نوع عکسها مناسب نیست . به نظر من ، دودکش و کند و رازآلود موضوع جالبی نبود .
ولی موضوع این هفته خیلی خوب و جالبه . (بازی )
و اما پیشنهاد : درمورد موضوع هفته ، در بعضی مواقع و ایام که بیشتر دوستان به نسبت روزهای دیگه ،بیشتر گرفتارهستند بهتره موضوع هفته کمی ساده تر و راحتر باشه .
یا درکلام ساده تر اصلا متناسب با همون مواقع باشه .
مثلا الان ایام سوگواری سالارشهیدان هست .
اگه موضوع هفته همین باشه مسلما استقبال هم بیشتر خواهید شد . (موضوع هفته مراسم سوگواری )
مطمینا انتخاب موضوع هفته نقش مهمی در روند این تاپیک می تونه داشته باشه .
دلیل استقبال کم دراین چند هفته اخیر هم میتونه این مورد باشه .
یه پیشنهاد دیگه : موضوع هفته می تونه اول آموزش داده بشه !
یعنی یه نوع موضوع عکاسی رو خودتون دریه فایل PDF آموزش بدید و بعداز یک هفته نتیجه کار همه دوستان رو که ارسال کردن رو یکجا نمایش بدید .
هرکس باامکاناتی که داره می تونه یه کارهایی رو انجام بده .
برای نتیجه بهتر هم لوازمی رو که اکثریت استفاده می کنن رو می تونید مدنظرقراربدین .
Nikon D600
البته يه مورد رو كه نميشه ناديده گرفت اينه كه بدليل كوتاه بودن روز و تاريك شدن سريع هوا در اين فصل فرصت كمتري براي عكاسي پيش مياد بخصوص موضوعاتي مانند دودكش يا بازي كه معمولا به نور مناسب نياز است .
فکر میکنم سختگیری داوران محترم هم درمورد انتخاب عکسهای ارسالی اخیرا کمی بیشتر شده ...
یکی از معایبی که این هفته های اخیر در عکس هفته دیده می شود نقد نکردن اصولی عکس ها (حتی عکس های منتخب) از سوی داوران است.
به جز تعداد معدودی هفته! که به نقد چند عکس (چه تایید شده و چه تایید نشده)) پرداخته شد ((آن هم نه به طور کامل و فراگیر)) در هفته های دیگر و به ویژه اخیرا باید قبول داشت که داوران محترم نقدهای مناسبی برای عکس ها انجام نمی دهند و فقط شاید از روی تکلیف و شاید هم از روی کمبود وقت به نوشتن چند خط، آن هم برای دو یا سه عکس بسنده می کنند و این در حالی ست که هدف عکس هفته از همان ابتدا پیدا کردن ایرادها و قوت های عکس ها برای بهبود سطح عکاسی کاربران بوده است.
تاخیر گروه داوری که بعضا علتش پر مشغله بودنشان عنوان می شود هم یکی دیگر از دلایل دلسرد شدن کاربران شده است،
هفته های اول همه کاربران پرشور بودند چون نظم بیشتری حاکم بود، چون نقد بهتری انجام می شد البته موضوعات هم کمی بهتر و جذاب تر بودند.
به نظر من این شیوه که موضوع عکس ها یک هفته زودتر اعلام میشد باعث سردگمی و شلوغی تاپیک میشد. و از همه مهمتر اینکه کاربران برای انتخاب موضوع مورد نظرشان به دو دسته تقسیم می شدند.
مثلا وقتی من دو موضوع را همزمان پیش روی خود می بینیم ممکن است از آن یکی صرف نظر کنم و وقت خود را برای موضوع بعدی تنظیم کنم. و یا بالعکس.
------------------------------------------
من به عنوان یک کاربر معمولی و آماتور، از مدیران محترم خواهشمندم داوران را مجاب به نقدی اصولی تر و جامع تر نسبت به حداقل عکس های برتر کنند. و عکس های دیگری که صرفا به خاطر یک رای کمتر (به هر دلیلی) منتخب کاربران نشده اند نیز نقد شوند.
اینگونه هم فضای کار حرفه ای تر می شود هم بار آموزشی بیشتر می شود.
ضمنا نظم هم تاثیر گذار است، وقتی قرار است هر جمعه یا چهارشنبه شب، منتظر نقد، موضوع و غیره باشیم، کاربری که هر چند ساعتی یک بار به سایت سر می زند و می بینه خبری از تاپیک ِ مربوطه نیست این خود به خودی ِ خود باعث دلسردی می شود.
من به خبره بودن و آگاهی کامل داوران محترم شکی ندارم اما اگر هر کدام از این 5 داور گرامی وقت کافی برای نقد به جا، ارسال های به موقع و حتی اداره ی این بخش را ندارند بهتر است جایگزین شوند تا تاپیک روالی توام با نظم در پیش بگیرد.
امیدوارم به کسی بر نخوره، این مطالب صرفا جهت ارتقاء سطح تاپیک عکس هفته عنوان شد.
موفق باشید.
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
.....
ویرایش توسط Omidep : Wednesday 30 November 2011 در ساعت 13:08
..............
لطفا نقطه چین ها پاک شوند
ویرایش توسط Omidep : Wednesday 30 November 2011 در ساعت 13:09
ولی هر جیزی امکان پذیره!!خیر نمیتوانید بپرسید.
... بگذریم!
مشخص شد در نقطه چین پر کردن استادید (;
واقعا الان دیگه نقدپذیریتونو سنجیدیم!!!الآن شما پست زدید، دیده نشده که تأیید بشه، حالا 1 ساعت تأخیر شده، الان شما باید تشریف بیارید اینجا نقدپذیری ما را بسنجید؟
ما اینجا اکثریت مهانیم، حتی شما! ولی حالا که در تاپیک عکس هفته حکم میزبانی را گرفته اید:مهربانی دُر گرانی است!!! حرومش نکنید.
مهمان حبیب خداست، و احترامش واجب!
عقل حگم می کند به مهمان احترام بگذارید ;)