در مورد موضوعات هفته . . . منتظر سبک جدیدی از موضوعات باشید . . .
در مورد موضوعات هفته . . . منتظر سبک جدیدی از موضوعات باشید . . .
با سلام
قبل از هر چیز دیگری میخواستم از سوء تفاهمات و کدورتهای بوجود آمده به جهت برخورد نادرست خودم عذرخواهی کنم
و تشکر کنم از مدیران و داوران گرامی که با صحه صدر با این موضوع برخورد کردند
فرصت را مغتنم میشمارم تا اشاره ای به موراردی از بحث مذکور داشته باشم
یکی از اشکالاتی که بنده به عکس آقای عبدل پناه وارد کرده بودم (البته قبل از بنده داوران گرامی به آن به درستی اشاره کرده بودند.)
فوکوس نامناسب و محو شدن خود پرتره بود که در اثر عدم اعمال تنظیمات صحیح دوربین به هنگام ثبت و در نهایت عدم موفقیت عکاس در فریز کردن سوژه مورد نظر که در این عکس واجب بود.
جهت روشن تر شدن مطلب دوست دارم مثال زیر را دوستان ببینند:
در این عکس تنظیمات دوربین(تلاش عکاس) به نحوی انجام شده که صورت سوژه مورد نظر در عکس به صورت صحیح نورسنجی فریز و در فوکوس باشد
تلاشی برای فریز کردن دستان سوژه که در حال کف زدن می باشد انجام نشده و اصولا نباید میشد ,حتی یکی از دلایل ثبت این عکس به عنوان جلوه های ویژه همین مورد بوده
حال اگر در همین عکس فوکوس صحیحی انجام نمیشد همزمان با دستها خو پرتره نیز محو میشد آیا این عکس ارزش خود را از دست نمیداد؟
درخواست شخصی بنده از داوران محترم اعمال سخت گیری های افزونتر از پیش در گزینش عکسهای ارسالی می باشد
از اعضاء محترم فروم هم میخواستم خواهش کنم ,با دقت و وسواس بیشتری انتخابهایمان را انجام دهیم
عکسهایی را انتخاب کنیم که از هر نظر شایستگی لازم را داشته باشند و احیانا برای خوش آمد کسی و یا به جهت روابط دوستانه و یا هر مورد حاشیه ای دیگری انتخابهایمان را انجام ندهیم
فراموش نکنیم همین عامل انتخاب صحیحح ,یکی از ملاکهای پیشرفت و نشان دهنده سطح عکاسی شخص انتخاب کننده می باشد.
برای داشتن تاپیک هفته ای کاملا بی نقص تنها تلاش داوران عزیز کافی نخواهد بود همه دوستان باید در این نظم شرکت و با آن هماهنگ شویم
تا خدای ناکرده شاهد برخی اشکالات نباشیم
حتی اگر عکسی به اشتباه هم تایید شد فرصتی برای منتخب شدن پیدا نکند.
با تشکر
سلام
آقای سعادت
نخست اینکه کدورتی نیست! خوشحال خواهم بود اگر این باور از سمت همه وجود داشته باشد. همیشه سعی کردم طوری رفتار کنم که ملاحظات آشنایی و رفاقت روی چیزهای دیگر تأثیر نگذارد. گرچه مصلحتاندیشی کارکرد بیشتری داشته باشد!
نمیدانم گفته شده یا خیر اما فرضاً موقع رأی دادن به یک عکس بارها بعد از اعلام نظر متوجه شدم که عکس یکی از مدیران یا دواران بوده.
اما ببینید آقای سعادت، خداوکیلی یکی بیاید به شما بگوید:
"و احیانا برای خوش آمد کسی و یا به جهت روابط دوستانه و یا هر مورد حاشیه ای دیگری انتخابهایمان را انجام ندهیم"
به شما برنمیخورد؟ یعنی پیشفرض این است که روابط حاکم است و باید تغییر کند! آخر سؤال من این است کدام منفعت قرار بوده برسد که چنین بگوییم؟
یک مورد دیگر اینکه خواهش میکنم بحثها را از هم تفکیک شده ببینید. به عنوان مثال درباره کلیت این سری تاپیکها همینجا پست بزنید و اگر دربارۀ یکی از عکسها نقدی، مطلبی یا هر چیزی که میخواهید بگویید در تاپیک نقد و بررسی باشد.
و نکته آخر: خودم خوشامدم نیست، پستی بزنم که موجب برخوردن به کسی باشد اما گهگاهی ناچارم به خاطر نه فقط خودم که برای آنچه رصد کردم و تضادش با آنچه میخوانم، دست کم برای زیر سؤال نرفتن فعالیت بقیه نظرم را بگویم.
حالا این وسط بعضی وقتها مابین پستهای من و شما و دیگرانی که طرف بحثاند، یک دفعه فضلهای عجیبی هویدا میشود که بعید است نیت خیر داشته باشند.
به هر حال امیدوارم احترام همه سر جایش باشد.
موفق باشید
.
آقای روزبهانی طرف صرف بحث حقیر در آن جمله شخص و گروه خاصی نبوده در اصل شامل تمام اعضاء از جمله نگارنده متن میشود در یک چهارچوب کلی ,زیرا که داوران گرامی تایید میکنند و این اعضاء هستند که انتخاب میکنند(بخش نخست انتخابها)
این جمله به عنوان یک پیشنهاد ارایه شده و اگر توجه کرده باشید با وجود کلمه احیانا در ابتدای جمله بحث پیش فرض بودن آن منتفی میشود.
انشاء متن مذکور با دقت و وسواس زیادی انتخاب و نگاشته شده تا خدای ناکرده اولا به کسی برنخورد ,هیچ گونه بوی توهین از آن استنشاق نشود
ثانیا احتمال برداشت های متفاوت و ایجاد سوء تفاهمات به حداقل برسد.
با تشکر از توجه شما
سلام
یه موضوعی امروز برام پیش اومد
کاری ندارم که عکس من اصلا انتخاب میشه دیده بشه یا نه.
اما اگر شخصی روزهای آخر مثل دوشنبه تا چهارشنبه زمان بستن تاپیک عکس بفرسته .
مثل من که ۴ شنبه صبح تونستم عکس upload کنم.
تا مدیران بیدار بشن و ببینند و بر فرض تایید هم بکنند. شده مثلا ظهر.
کاربرهای کمتری می تونند رای بدهند.
نمی گم باید زود ببینند و تصمیم بگیرند. اما اینا رو گفتم ببینم راه کاری میشه براش داد یا همون زودتر فرستادنه.
هدفم رقابت و مسابقه و اینا نیست. قصدم حضور بیشتر یا بهتره.
نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه.
off : من واقعا از این فوروم و دوستان لذت می برم. کما اینکه بحث و جل و ناراحتی هم داره.
ویرایش توسط Mehdi Rojaie : Wednesday 26 October 2011 در ساعت 14:51
مهدی روجایی
به همین دلیل بود که تصمیم گرفتیم 4 شنبه تاپیک رو ببندیم و جمعه آخر شب تشکر ها شمرده بشه. یعنی دو روز بازدید اضافه.
و البته وقتی در حال حاظر موضوع یک هفته جلوتر (با تاپیک قفل) معرفی میشود فرصت برای همه محیاست که اوایل هفته عکس رو ارسال کنند.
سلام
یه پیشنهاد داشتم نمیدونم عملی شدنی هست یا نه ، به نظرم بد نیست چهارشنبه شب که تاپیک ارسال عکس بسته میشه تا روز جمعه که نتایج رو داوران اعلام میکنند تاپیک مورد نظر عکس هفته آخرین ارسال قرار بگیره و این 2 روز یعنی تا جمعه شب با ارسال های جدید این تاپیک بالا بمونه و پایین نره ....فکر کنم اینجوری دوستان بیشتری از عکس های هفته دوستان بازدید میکنن و شاید خودش باعث بشه دوستان بیشتری شرکت کنند و عکس های بیشتری دیده بشه و خلاصه دوستان بیشتر تمایل به شرکت پیدا کنند
سلام
امروز یکشنبه است و هنوز نتایج موضوع کُند اعلام نشده.
مهدی روجایی