سلام دوستان ؛
کسی از بچه ها منبع آموزشی ، کتابی ، راهنمایی برای استفاده از این فلاش و یا فلاش های اکسترنال میشناسه معرفی کنه ؟
چند نفر از بچه ها هم در پست های قبلی که البته شاید قدمتی یک ساله هم داره ، درباره راهنمای استفاده از این فلاش سوال کرده بودن که همگی بی پاسخ مونده بود.
اگر از دوستان کسی منبع آموزشی میشناسه ( فیلم یا کتاب ) معرفی کنه تا ما هم بهره ببریم.
با تشکر
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...
اين ويدئو خوبه البته بايد کاملش رو دانلود کنيد نسخه روی يو تيوب کامل نيست
http://www.youtube.com/watch?v=Eoi5uxZq7z8
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
از دوستانی که پاسخگو بودن تشکر
جناب نعمت اللهی اتفاقا بنده به شخصه علاقه خاصی به مطالعه و رفتن تو جزئیات و درآودرن زیر و خم هر چیز را دارم.
یادش به خیر زمانی که دوربین 5D خریداری کردم، حدود یک ماه اصلاً هیچ شاتی نزدم تا اینکه کل دفترچشو خوندم و وقتی همه چیزش رو فهمیدم ، اون وقت شروع به عکاسی کردم.
دفترچه راهنمای این فلاش را هم از سایت کانون دانلود کردم، اما بیشتر سوالم منظور این بود که شاید مثل دفترچه های فارسی دوبین ها که تو بازار موجوده ، دفترچه این فلاش هم باشه و بتونم خریداری کنم تا در کنار مطالعه نسخه انگلیسی ، نسخه فارسیش هم کمک بهتری بهم بکنه.
در هر صورت تشکر از پاسخگوییتون :)
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام، میخواستم بدونم که کدوم بدنه های کانن قابلیت کنترل وایرلس فلاش رو دارند؟
اگر اشتباه نکنم 7D, 60D, 600d قابلیت وایرلس دارند و تریگر نمیخوان، درست میگم؟