با سلام
پس با مارک3 چگونه میتوانیم با این فلش ارتباط برقرار کنیم؟
با سلام
پس با مارک3 چگونه میتوانیم با این فلش ارتباط برقرار کنیم؟
با سلام
ببخشید من اطلاعاتم در این زمینه ضعیفه و کمی گیج شدم، بالاخره 5DIII تریگر میخواد یا نه؟ اگر نیازه پس فرقش با 7D از این لحاظ چیه؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدین.
و آیا بر روی 6D این مشکل وجود ندارد، یعنی وایرلس سینک میشه با این فلاش و نیازی به فلاش دوم بر روی کفشک، یا تریگر نخواهد بود؟
پیشاپیش سپاس.
دوست عزيز دوربينهايي مثل 7 دي روي خودشون فلاش دارند و همون فلاش ميتونه در مواقعي كه فلاش دوم استفاده ميكنيد نقش مهمي داشته باشه و تريگر نوري با فلاش دوم يا سوم ايجاد كنه و گروپ ايجاد ميشه...اما دوربينهاي فول فريم كنون فلاش سرخود دوربين ندارند لذا يا بايد يك فلاش اكسترنال روي هات شو ببنديد تا اون كار تريگر نوري رو با فلاش دوم و سوم انجام بده و يا بايد يك راديو تريگر تهيه كنيد و به وسيله اون هر چند تا فلاش اكسترنال رو بصورت وايرلس كنترل كنيد.در اين مورد 6 دي با مارك 3 مثل هم هستند...اين خاصيت فول فريمهاي كنون است!
درود بر شما
همه فلاشها مستر نیستند...در کنون فلاشهایی مانند 580 و 600 فابلیت مستر و اسلیو دارند و فلاش 430 فقط اسلیو است.بدین معنی که فقط فرمان گیرنده هستند و توسط تریگرها،دوربین یا یک فلاش مستردیگر قابلیت کنترل شدن دارند اما خود فرمان دهنده نیستند.در موردی که فرمودین فقط عکس آن صادق است یعنی فلاش 600 را روی دوربین ببندید و با آن 430 را کنترل کنید.
سلام.کسی می تونه راهنماییییییی کنه؟
speed light canon 600ex با دوربین canon 5d mark iiخریداری کردم.م خوام از این فلاش در فضای باز استفاده کنم با نصب روی دوربین یا جدا ؟چیکار باید کنم؟مطالب تو سایت ها خیلی پراکنده است؟