سلام
بعد از فعال کردن فلاش بصورت اسلیو و Enable کردن وایرلس دوربین در منوی تنظیمات فلاش
مطابق عکس زیر wireless func. رو تنظیم کنید(گزینه هایلایت شده)
در این حالت فلاش دوربین فقط پری فلاش زده و در نوردهی نهایی شرکت ندارد.
سلام
بعد از فعال کردن فلاش بصورت اسلیو و Enable کردن وایرلس دوربین در منوی تنظیمات فلاش
مطابق عکس زیر wireless func. رو تنظیم کنید(گزینه هایلایت شده)
در این حالت فلاش دوربین فقط پری فلاش زده و در نوردهی نهایی شرکت ندارد.
مهدی روجایی
Flash Control>Built-in flash func>Wireless func
روی گزینه سوم که یه معنای فقط فلش خارجی است.
تکراری
ویرایش توسط F.KamranNia : Monday 27 December 2010 در ساعت 22:20 دلیل: تکراری
سلام بر دوستان عزیز من به تازگی این فلاش رو خریداری کردم.و می خواستم از اون به صورت off-camera استفاده کنم.
می خواستم ببینم از کجا می تونم سافت باکس و گیره مخصوص فلاش های اکسترنال رو پیدا کنم؟
لطفا قیمت رو هم بگید.
و یک سوال دیگه ای که داشتم این بود که:من از باطری با مارک c.f.l برای فلاشم اسنفاده می کنم.آیا این مدل باطری ضرری به فلاش نمی زنه؟و بهترین مارک باطری برای این فلاش چیه؟
سلام
دست روي چيزهاي بد قلقي گذاشتيد! ....ولي معمولا توي باب همايون پاساژهاي ايران پگاه و جوانمرد از اين جور گيره ها پيدا ميشه.بين 10 الي 15 تومن!
سافت باكس مخصوص اين فلاشها معمولا سايز كو چكتري دارن و جنس نامرغوب شو ميتونيد تو پاساژ جوانمرد پيدا كنيد.با يه تبديل براي سر فلاشتون حدود 40 هزار تومن!
...نگار هم يك مدل 8 ضلعي شو آورده كه به نظر با كيفيت تر مياد.قيمت گذاشته 170 هزار. نميدونم اين قيمت با پايه و گيره و مخلفاتش هست يا نه.زنگ بزنيد بپرسيد.
يكي دو تا سايت داخلي فروش لوازم نور پردازي هم هستند كه از اين جور چيزا دارن.
موفق باشيد
در مورد باطری باید بگم که باطری های Camelion خوب باطری هائی هستند مخصوصا اونهائی که Always Ready هستند رابخرید چون این سری حتی در صورت استفاده نکردن هم شارژشون را خیلیدیر از دست میدن . خود کارخانه ادعا میکنه در یک سال نگهداری فقط 10 درصد شارژ را از دست میدن و 90 % با قی میمونه
من میخوام یه 7D بخرم و سوالی در مورد فلاش داشتم. لازمه 580 بگیرم یا 340 کارو راه میندازه؟ سوال اینه که میتونم از دوربین که خودش ترانسمیتر داخلی داره از فلاش با قابلیت نور سنجی استفاده کنم یا نه؟ آخه ظاهرا خود ۵۸۰ سنسور نورسنجی داره رو خودش. حالا اگر من با دوربین فلش رو تریگ کنم (slave) آیا باز هم قابلیت نورسنجی رو دارم یا نه؟ منظورم بروی ۳۴۰ هستش. ممنون میشم پاسخ رو سریعتر بدید.
در حالتی که 580EX II روی HotShoe نصب هست، هنگامی که Flash Exposure Bracketing رو Set میکنم ( مثلاً 1+/0 / 1- ) باید 3 بار بطور دستی دکمه Shutter رو بزنم. راهی نیست که هر سه تا شات رو بشه با یه بار زدن شاتر، پشت سر هم گرفت ؟