برای 580EXII نیاز به کابل E-TTL حدود 10m دارم. آیا Canon آن در تهران یافتنی است ؟ اگر خیر، Third Party قابل قبول، چی پیشنهاد میدید ؟
برای 580EXII نیاز به کابل E-TTL حدود 10m دارم. آیا Canon آن در تهران یافتنی است ؟ اگر خیر، Third Party قابل قبول، چی پیشنهاد میدید ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه جان، دارم یه کتاب از Syl Arena میخوندم، بنام Speedliter's HandBook که توش به دو نوع کابل E-TTL اشاره میکنه ( که خودشم استفاده کرده توی مثالهای همین کتاب ) یکیشون OC-E3 هست که میگه 3 فوت ( حدوداً 1 متر ) و یه 10 متری، که خیلی هم باهاش حال کرده، و ما رو نیز هوائی ! یه گریزی بدم دبی بزنن ببینم چی در میاد. برند FlashZebra هم یه 24 فوتی داره که حدود 7.33 متر میشه.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
حدود 3 ماه پیش توی دبی کابل 10 متریش رو دیدم , پینهای کفشکش هم طوری بود که هم به کنون میخورد هم به نیکون . توی فروشگاههای شرف دی جی .
اگه اشتباه نکنم حدود 120 تا 130 تومن بود .
ذوربین را روی حالت continuous shooting قرار بدید.در حالتی که 580EX II روی HotShoe نصب هست، هنگامی که Flash Exposure Bracketing رو Set میکنم ( مثلاً 1+/0 / 1- ) باید 3 بار بطور دستی دکمه Shutter رو بزنم. راهی نیست که هر سه تا شات رو بشه با یه بار زدن شاتر، پشت سر هم گرفت ؟
آرش زمانی5DII A7RII ✗
در این حالت باید دست روی شاتر بماند تا سه شات تمام شود .اما در مد C (همان custom ) میتوان تعداد شات را تعیین کرد .به این صورت که پس از تاخیر 10 ثانیه ای تایمر , دو سه الی 10 شات زده شود.
ویرایش توسط shabab : Sunday 3 July 2011 در ساعت 00:59
از دوستان، کسی تجربه بستن فیلترهای ژلاتینی روی Speedlite 580EX II رو داشته ؟
یه سوالی برام راجع به آتوفوکسِ 580EX II وقتی که روی آن یک SoftBox کوچک نصب کرده باشیم، پیش اومده.
چنانچه در شکل زیر مشاهده میکنیم، سافت باکس، جلوی AF Assist داخلی 580EX II را گرفته است. در این حالت، تکلیف AF-Assist چی میشه ؟
1029377.jpg
هيچي AF-assist تعطيل ميشه.
در اين مورد سافت باكسهايي وجود داره كه اين مشكل رو حل كردن:
softbox.jpg