حمید رضا مرادی
G12
با سلام
به نظر من خودتان را خسته نکنید. بهتر است یکی از فلاشهای کانون را خرید کنید .زیرا :
1- عدم همخوانی در سینک شدن
2- عدم کارکرد در حالت live view
3- تفاوت در قدرت واقعی و درجه کلوین نور
متفرقه داریم تا متفرقه!
فلاش های متز کمافی السابق از کیفیت ساخت و کارکرد عالی برخوردارند. معمولا یک پله قوی تر (از نظر عدد راهنما) از فلاشهای هم رده در برند ها ساخته می شوند و از نظر کلوین هم بسیار قابل اعتماد هستند.
سلام
مثل اينكه بودجه رو روي 250 محكم بستيد :biggrin: ... با يه جستجو در اينترنت به اين مدل Metz رسيدم:
Metz 48 AF-1
قيمت : تقريبا 200 دلار
GN=48
قابليت ارتقا با پورت usb
Made in Germany :biggrin:
برنده جايزه TIPA 2008
اطلاعات بيشتر :
ضمناً،کد:http://www.metz.de/en/photo-electronics/mecablitz-models/system-flash-units/mecablitz-48-af-1-digital/product-information.html
دليلي نداره نسبت به همخواني di866 شك داشته باشيد :confused: وقتي مدلهاي di466 يا di622 از همون سازنده كه در داخل هم يافت ميشوند با كنون مشكلي ندارند و سايت nissin هم رسما اعلام كرده كه فلاشهاشو براي كنون يا نيكون ميزنه ...
دوست عزیز
جناب احسانی
فقط جهت یاد آوری عرض کنم که ،دلیل اینکه می توان به چنین محصولاتی شک داشت این است که کمپانی مادر ( مثلا کنون) چون خودش تولید کننده این محصولات جانبی است، اطلاعات فنی اصلی را در اختیار دیگر تولید کنندگان قرار نمی دهد.به همین دلیل تولید کنندگان متفرقه با استفاده از مهندسی معکوس و روش های دیگر محصولی تولید می کنند که ممکن است با بعضی از بدنه ها و یا در بعضی از شرایط عملکردی مشابه محصول اصلی نداشته باشند.
البته ممکن است.
سلام
دقيقا اين اتفاق قبلا هم افتاده. مثلا فلاش 500 سيگما كه با مدل هاي 350D و 40D و ... همخوان بود با مدل هاي جديد تر (50D و ...) همخواني نداشت و دوستاني كه آن فلاش را داشتند با آپگريد بدنه هايشان مجبور شدند فلاش هايشان را هم بفروشند و اين در حاليست كه بدنه هاي جديد حتا با فلاش هاي قديمي تر همان برند (مثل 550 كنن) همخواني دارد.
از فوت كوزه گري غافل نشويد !
ویرایش توسط farhad44 : Friday 11 December 2009 در ساعت 10:47 دلیل: اصلاح يك غلط املايي لپي مهلك! با تشكر از عليرضا بهمن آبادي عزيز
فرهاد حسيني
سلام.
برای من چند تا سوال راجع به فلاش پیش آمده، دوستان لطف کنند راهنمایی کنند.:confused:
1) من مفهوم اصطلاح off camera را متوجه نمیشوم! نمیدانم یعنی اینکه فلاش از دوربین جدا باشد و فلاش سر خود دوربین خاموش و فلاش اکسترنال عمل کند؟:confused:
2) وقتی میگویند فلاشی مستر نمیشود، اسلیو است یعنی چی؟ آیا این درست است که فلاش اسلیو بصورت اکسترنال عمل نمیکند؟ و باید حتما یک فلاش دیگر با قابلیت مستر کنارش باشد؟ آیا با رادیو فلاش هم بصورت TTL عمل نمیکند؟:confused:
3) اگر کسی فقط یک فلاش بخواهد داشته باشد، اگر فلاش اسلیو بگیرد، میتواند بصورت مجزا از دوربین استفاده کند؟ بصورت وایرلس.:confused:
شرمنده سوالهایم بسیار مبتدیانه است، من خیلی گشتم(در مقالات هم چیزی یافت نشد.)، اما جایی اصول اولیه نوشته نشده بود.یه چیزایی دستگیرم شده، اما چون تا حالا با فلاش کار نکردم متوجه نمیشوم.
بالاخره هر چی باشه پرسیدن بهتر از نپرسیدنه.;)
با تشکر.
1) اف کمرا یعنی فلاش به دوربین متصل نباشد , می تواند فلاش روی دوربین هم حضور داشته باشد ( در معنای لغتی فلاشی که دور از دوربین شلیک کند )
2 ) اسلیو و مستر شدن یک امکان جانبی در فلاش ها می باشد , در حالت اسلیو حتما باید یک فرمان از طریق فلاش مستر یا کامندر فلاش ( موجود در دوربین های دی 70 به بالای نیکون و 7 دی کنون ) و یا ترنسمیتر ها ارسال شود تا فلاش اسلیو فعال شود - البته رادیو فلاش ها و فتو سل ها کاربرد های مشابه ای دارند
رادیو فلاش های پاکت ویزارد قابلیت تی تی ال شدن را دارند ولی قیمت های بالایی دارند
3) باید یک رادیو فلاش خریداری کند
حمید رضا مرادی
G12