ویرایش توسط ALIRIZA : Sunday 8 August 2010 در ساعت 08:59
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید ارجمند!
نظرتون راجب فلاش Di866 Nissin چیه ؟ در مشهد با قیمت 270 میفروشن!!!
بنده در مورد فلاش عجیب تازه کارم ، بودجمم بیشتر از این نیست واقعا!!
میشه فلاش روی دوربین نباشه و باهاش شلیک کرد دیگه ؟ اگر میشه وسیله خاصی می خواد؟ مثل تریگر؟ ببخشید که مبتدی ام
مصرفمم هر جا فلاش لازم باشه از ایندور تا آت دور
دوربین : 450D 18-200canon - 18 55 canon
در این تاپیک پیگیری کنید:
فلاش هاي NISSIN ..... ا
حکایت غریبی است، زیستن در این دنیای پلاسیده...
خیلی دوست دارم اونجا پیگیری کنم ، اما تو اون تایپیک همش راجب Di622 بحث شده!!!
کمک لطفا D: !!!
سلام به همه
دوستان کسی فلاش metz 32 ct2 رو با هاش کار کرده چه جور فلاشی هست.
بیشتر برای کارای off camera می خوام استفاده کنم.تو چه رنج قیمتی هست.
چه مدل دیگه ای مناسب این کار هست البته چون فلاش رو برای استفاده بیرون دوربین می خوام پس از ttl استفاده نمی کنم
سلام.ببخشيد دير شد. من اين پست رو نديدم!
با فرض :
- preflash داشتن دوربينتان.
اگر فقط قصد تست قابليت تشخيص preflash توسط فلاش خارجي مورد نظر را داريد . راه ساده اينه كه از فلاش مورد نظر( مثلا نيسين ) در حالي كه در حالت اسليو منوال و قدرت ماكزيمم هست رو به دوربين عكس بگيريد.اگر پري فلش را تشخيص بدهد بايستي در عكس فلاش را روشن ببينيد.
با سلام
قصد خريد يك فلاش يه عنوان فلاش اسليو براي كار هاي آف كمرا دارم به اين صورت كه با شليك شدن فلاش اول (580 كانن) اين فلاش همزمان شليك كند. نياز به تي تي ال ندارم ، تنظيم قدرت منوال داشته باشه.
با اين شرايط بين گزينه هاي موجود در بازار (ترجيحا با قيمت مناسب) دوستان چه پيشنهادي دارن؟
عليرضا پارسي فر
پیشنهاد من استفاده از فرستنده و گیرنده های رادیویی است. در غیر این صورت به تریگر نوری نیاز دارید که همیشه پاسخگو نیست.
يعني روي هر فلاش يك گيرنده راديويي نصب كنم؟ فلاش هايي كه خودشون فوتوسل دارن مناسب اين كار نيستن؟
در هر حال به نظر شما چه فلاشي با شرايط ذكر شده مناسبه؟
عليرضا پارسي فر
بهترین فتوسل را فلاش های نیکون دارند. که همان هم در نور شدید آفتاب عمل نمی کند. بقیه فتوسل ها چندان بدرد خور نیست. بله منظورم استفاده از یک فرستنده و دو گیرنده بود. حتی المقدور فلاشی تهیه کنید که قابلیت تنظیم قدرت داشته باشد.