مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام به دوستان
من در شُرُف خرید یک فلش هستم
با توجه به بودجه-م یکی فلش 430 کنون رو مَدِ نظر داشتم، یکی هم 866 نیسن رو. نظر دوستانی رو که با این فلش ها کار کرده بودند رو می خواستم.
در ضمن برای هدف مشخصی هم نمیخوام. بیشتر تمرین و تجربه!
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
سلام
محسن جان من یوزر کانن نیستم ولی چون بحث خرید Third party مطرح هست بگم که اگر من جای شما بودم همین شکایات کوچکی که از ایرادات فلاشهای نیسین تو همین فروم عنوان میشه و بعضی هاش هم بدون پاسخ باقی میمونه، برای من کافی بود که سمت nissin نرم.
البته نباید فراموش کرد که میزان محدودیت بودجه خیلی روی تصمیم گیری اثر گذار خواهد بود. ولی به عنوان مثال من خودم برای خرید فلاش حاضر شدم برای sb-900 وام بگیرم تا اینکه بخوام به صورت نقدی به سمت third party ارزون تر برم.:biggrin:
کاملا بستگی به خود شخص خریدار داره
تجربه کار با فلاش اکسترنال ندارم. می خواهم از فلاش به صورت off camera برای نورپردازی سوژه های ثابت استفاده کنم. الان حدود 300 تومان می توانم هزینه کنم و در آینده هم یک 300 تومان دیگر! ترجیحا اکسپوژر و قدرت فلاش ها دستی نباشد. مناسبترین فلاش چیست؟ (مانت کنون)
lighting-diagram-1314990713.jpg
ویرایش توسط Nima Sadigh : Saturday 3 September 2011 در ساعت 00:17
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
رايج ترين انتخاب ارزان در اين فروم (بخصوص بين بچه هاي كانني ) همون برند nissin هست.اگر دوربينتون كامندر دارد ( 7d يا 60d يا 600d ) با يك فلاش بحث نورپردازي TTL در حالت off camera قابل حل است. ميتونيد نيسين 866 ( كاملترين در برند نيسين ) بخريد كه زير 300 قيمتش هست.كه البته مارك II هم ظاهرا اومده.اگه كيفيت بهتر بخوايد و كمي هزينه بيشتر بكنيد 430 كانن انتخاب عمري خواهد بود!
اگر دوربينتون كامندر ندارد اونوقت بايد حداقل 2 فلاش بخريد كه يكيش On-camera باشد.كه با 300 تومن تنها مدلهاي پايين تر نيسين قابل انتخاب خواهند بود.