سلام
از دوستان کسی هست که تجربه عکاسی با نور LED داشته باشه؟
اگر جواب مثبته کمی توضیح هم بدین.
مهدی روجایی
سلام
Yongnuo یک مدل داشت که من دیدم 36 و 64 LED. خیلی به درد عکاسی نمی خورند. بیشتر برای فیلمبرداری استفاده می کنند. یا میشه برای ماکروگرافی استفاده کرد. به عنوان نورمدلینگ و نور کمکی برای فوکوس برای استروبیست ها هم میتونه مفید باشه. به هرحال روی یکیش خیلی نمیشه برای عکاسی حساب کرد مگر در موارد خاص.
شاید این عدد بتونه میزان نور رو برای 64 LED نشون بده:
Luminosity: 480lum
ویرایش توسط Kholeno : Wednesday 7 July 2010 در ساعت 11:59 دلیل: اضافه کردن مقدار روشنایی
با سلام
دوستان آیا کسی با فلاش canon speed lite 420 EX II کار کرده؟ یا از آخرین قیمت اون با خبره؟ چون میخوام برای 500 دی یکی بگیرم آیا ارزش خریدن داره؟شما چه برندی رو پیشنهاد میکنید؟
محمــــــــــــــدی
من کار کرده ام. دوستان اغلب به 580 اعتقاد دارند اما از نظر برند بدون شک همان کنون را بخرید بهتر است.
سلام به همه
من يه دوربين كامپكت كانن دارم (sx110) هات شو و سيم سينك نداره. با توجه به مطالبي كه تو فروم خوندم به اين نتيجه رسيدم كه احتمالا با فلاش سرخود اين دوربين هم امكان تريگر فلاش هاي اكسترنال (طبيعتا به صورت آف كمرا) وجود داره. (با فتوسل داخلي فلاش مثل حالت su-4 فلاش هاي نيكون ) اگه اينطور باشه قصد دارم يك يا شايد هم دو تا فلاش براي تمرين كردن نور پردازي تهيه كنم.
اگر ممكنه لطف كنيد چند مدل فلاش كه براي من مناسبه معرفي كنيد
ترجيحا مدل هايي باشند كه راحت در بازار پيدا ميشه
با تشكر