سلام بر دوستان عزیز
امروز تا جایی که در توانم بود به فروشگاههای نمایندگی شرکت افومار زنگ زدم و تعداد کثیری از مغازههای ناصرخسرو رو هم گشتم، اثری از مدلهای پایینتر متز پیدا نکردم. پس فکر میکنم بهتره کلا قید متز رو بزنم، چون اگر قرار بر این باشه که هیچ کدوم از دو فلاش از برند کنون نباشه، ترجیح میدم هر دو فلاش از یک برند باشند، نه اینکه یه متز بخرم و یه نیسن.
با تشکر فراوان از توضیحات کاملتون.
فکر میکنم ترکیبی که پیشنهاد دادید، با توجه به نیازها و محدودیتهایم از بهترین گزینهها برام باشه.
فقط سوالی که دارم این هست که آیا خرید دو گیرنده ضرورتی دارد یا میتوانم با یک گیرنده یکی از فلاشها را در مود master فعال کنم و دیگری را در مود slave با آن یکی فعالش کنم؟
امروز تمام وقتم به جستجوی متز گذشت. فقط تونستم به نورنگار سربزنم برای نیسن که برای کنون نداشتند. گفتند شاید در روزهای آتی داشته باشند.
سپاسگذار خواهم بود اگر راهنمایی خاصی برای خرید دارید، بفرمایید. همچنین اگر جایی مناسب برای خرید سراغ دارید در پیام خصوصی معرفی بفرمایید ممنون خواهم شد.
پیشنهاد عاقلانهای به نظر میاد، حتما بهش فکر میکنم. ممنونم :)
دوست عزیز این لامپها که میفرمایید فلاش استودیویی هستند؟
بنده ترجیحا "هاتشو" میخوام تا قابلیت حمل نقل داشته باشند. باید در یک سفر طولانی همراه داشته باشمشون.
دوست عزیز، شباب جان
پیشنهاد شما برای خرید یک فلاش 580Ex II که از عملکرد و compatibilityاش با دوربینم اطمینان داشته باشم بسیار وسوسهانگیزه، اما متاسفانه کمی هزینهاش زیاده. هزینهی همین یک فلاش تقریبا برابری میکنه با کل ترکیب پیشنهادی آقای احسانی. اگه هر دو رو نیسن بخرم خیلی در هزینهام صرفهجویی میشه و برای بنده که کار حرفهای (کسب درآمد) نمیکنم چندان فاکتور مهمی نخواهد بود. شخصا هم ترجیح میدم برای کار غیرحرفهام هزینهی گزاف یک فلاش 580Ex II رو متحمل نشم، هرچند این فلاش برترین باشه و ...
از وقتی که گذاشتید و نظرتون بسیار سپاسگذارم. :)