نمی دانم چرا پست ویرایش نمیشه؟نام دقیق:
BW ND 64 6 stop 77 mm
واینکه همین فیلتر هست:
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...l_Density.html
یامیتونه مدل های دیگه ای هم داشته باشه؟!
نمی دانم چرا پست ویرایش نمیشه؟نام دقیق:
BW ND 64 6 stop 77 mm
واینکه همین فیلتر هست:
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...l_Density.html
یامیتونه مدل های دیگه ای هم داشته باشه؟!
دوستان از اونجایی که فیلترهای متغیر (NDx 1000) در استاپ نهایی دچار مشکل X هستن و بنده با فیلتر B+W تا حدی که مشکل X پیش نیاد نتونستم بیشتر از 2 ثانیه ( در دیاف 16 ) نوردهی کنم، قصد خرید یه فیلتر ND1000 ثابت دارم. لطف کنید بفرمایید که برندی و از کجا تهیه کنم ؟ و حدود قیمت ؟
ممنون
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
اگر بخواهیم صرفا یک فیلتر ND ثابت که بیشترین استفاده و کاربرد را داشته باشد انتخاب کنیم چه درجه ای می باشد؟
دوست عزیز برای این منظور نمیشه نسخه واحدی پیچید این بستگی داره به این که شما خواسته هاتون از فیلتر ND چیه.
به عنوان مثال در ابریشمی کردن آب رودخانه چقدر می خوایید آب رودخونه ابریشمی تر شود، یا در حرکت ابرها چقدر می خوایید ابرها کشیدگی پیدا کنند یا آب دریا چقدر محو تر شود. همه اینها بر اساس سلیقه و خواسته هر فرد متغیر هست.
ولی با توجه به استفاده دوستان و استفاده حداکثری از افکتهای فیلتر ND، فیلتر ND 1000 پیشنهاد میشه که به میزان 10 استاپ از نور ورودی به لنز رو کم می کنه.
اون جمله بُلد شده، جمله درست و مهمی است ولی نتیجه گیری شما در خط بعد، آن را نفی می کند. این که بقیه چه چیزی را می خرند شاید راهنمای خوبی باشد اما لزوما معیار خوبی نیست.
فیلتر های ان دی با نمره های مختلف از 2 استاپ تا (آنچه که من می دانم) 20 استاپ تولید می شوند. این گستره برای کاربرد های گوناگون است، از رسیدن به سرعت شاتر مقبول در عکاسی با لنزهای سریع، تا ابریشمی کردن آب رودخانه، محو کردن آدم ها، ثبت حرکت ابرها و مصارف دیگر. مثلا در ثبت رودخانه با فیلتر 10 استاپ اولا نرمی آب خیلی متفاوت با نمره های پایین تر نخواهد بود، دوما تکان خوردن شاخه درختان معضل بزرگی خواهد بود.
به نظرم بهترین توصیه به ایشون این هست که اول نیاز خود را بسنجند و الا فلسفه خریدن یک فیلتر ان دی به منظور "داشتن یک فیلتر ان دی" که شاید روزی، جایی، به درد بخورد، فلسفه جالبی نیست.
با تشکر از راهنمایی دوستان
قطعا خرید فیلتر ان دی فقط برای این نیست که یک فیلتر خریده باشیم. با توجه به قیمت بالای تجهیزات عکاسی استفاده از تجربیات دوستان می تواند بسیار راه گشا باشد.