دوستان پس یه فیلتر nd 8 مناسب بهم معرفی کنید برا 18-35 سیگما میخوام
دوستان پس یه فیلتر nd 8 مناسب بهم معرفی کنید برا 18-35 سیگما میخوام
آقا طاهر عزیز. کمی سازندگان هنگام معرفی محصولات اصطلاحات مختلف به کار می برند ولی ND8 که می گویید ، منظور ۸ استاپ نیست و ۳ استاپ می باشد و بیشتر توسط عکاسان پرتره برای رسیدن به دیافراگم بازتر در نور بیرون استفاده می شود. بر اساس نمونه اعدادی که دادید شما باید دنبال حدود ۸ استاپ باشید.
این فیلترا فوتیکس که از 2پله به 8 پله تغییر میکنن چطوریه قضیه شون مثل پلاریزه جلوش میچرخه
8استاپ کم میکنه
Phottix VND Variable ND Filter 72mm
فیلتر ND با امکان تغییر میزان تیرگی از 2 تا 8 پله - دهانه 72 میلی متر
قیمت قابل قبولی هم داره 180
فیلتر Rodenstock یکی دو مدل V-ND (متغیر) دارد که تا 6 استاپ کاهش و بدون هیچ گونه ناهمگونی را برایتان تضمین میکند. ولی قیمت آنها برای دهانه 72mm حدود 630.000 ت ناقابل است.
به جدول ذیل و توضیحی که در پائین آن نوشته شده توجه بفرمائید:ممنون رضاجان منم با کمی جستجو تو سایتها گیج شدم هر کدوم یه چیزی نوشتن منم موندم خدا چرا اینجوریه
Neutral density filter - Wikipedia, the free encyclopedia
البته در لینک آقا مصطفی هم اشاره کرده بود، ممنون از ایشان.
ارادت
P بله، در كاتالوگ فيلتر ان دي متغير rodenstock تا پنج استاپ تضمين شده است و به همين ميزان مدرج شده است. البته وقتي صحبت از عكاسي طييعت و لنزهاي وايد و التراوايد مي باشد، اين ناهمگوني نوري X حادتر مي شود و كمي ريسك بالاتر. قيمت هم جاي خود كه به نظر نامتعارف است. فكر كنم فيلتر متغير اين كمپاني و اين قيمت براي نوع MC مي باشد كه اندكي اين قيمت بالا مي باشد.
سلام به همه دوستان . من بالاخره یه پرو ان دی ۱۰۰۰ هویا تهیه کردم برای دهنه ۷۷(که به لنز ۱۰ ۲۰ سیگما بخوره) اما الان میخوام اونو روی لنز ۱۸-۷۰ نیکور که دهنش ۶۷ هست ببندم هیچ جا (تو اینترنت) تبدیل ۶۷ به ۷۷ پیدا نکردم دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند تو پیغام خصوصی شماره تلفن جایی که بشه تهیه کرد و مارک و قیمت خوب رو هم اگر اطلاع دارید ذکر بفرمایید .اگر از دوستان کسی هم بتونه اینو برام تهیه و ارسال کنه که دیگه بینهایت شرمندش میشم :) خیلی از همه ممنونم.
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
سلام به همه دوستان . من بالاخره یه پرو ان دی ۱۰۰۰ هویا تهیه کردم برای دهنه ۷۷(که به لنز ۱۰ ۲۰ سیگما بخوره) اما الان میخوام اونو روی لنز ۱۸-۷۰ نیکور که دهنش ۶۷ هست ببندم هیچ جا (تو اینترنت) تبدیل ۶۷ به ۷۷ پیدا نکردم دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند تو پیغام خصوصی شماره تلفن جایی که بشه تهیه کرد و مارک و قیمت خوب رو هم اگر اطلاع دارید ذکر بفرمایید .اگر از دوستان کسی هم بتونه اینو برام تهیه و ارسال کنه که دیگه بینهایت شرمندش میشم :) خیلی از همه ممنونم.
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo