جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان تجربه ای از فیلتر ( Kenko 77mm Variable NDX Neutral Density Filter (ND2.5 - ND1000 دارید؟ با توجه به قیمتش ارزش خرید دارد؟
شنیده ام در فوکال های پایین دچار مشکل Vignetting است. اگر درست است آیا بعلت متغیر بودن این فیلتر می باشد و یا کلا اینطور است؟
ویرایش توسط Saleh Kh : Saturday 20 December 2014 در ساعت 17:03
درود
اصولا استفاده از فیلترهای متغیر فقط زمانهایی مناسبه که شما قصد بدست اوردن بیشترین حد تاریکی فیلتر را نداشته باشید!
چون در این شرایط ایجاد حالت X در تصویر اجتناب ناپذیره!
در مورد ویگنت هم باید ببینید در چه فوکالی این مشکل وجود داره! اگر در وایدترین حالت لنزه و شما از لنزهای در فوکا 8 الی 16 استفاده می کنید ممکنه بخاطر افتادن تصویر بخشی از فیلتر در داخل سنسور ایجاد شده باشه وگرنه اصلا توجیه خاصی نداره!
البته در صورت استفاده از دیافراگم باز هم ممکنه استفاده از فیلترهای ND منجر به تشدید ویگنت تصویر شوند.
ارادتمند
ممنون دوست عزیز.
اتفاقا من به این بالاترین حد تاریکی است که نیاز دارم و قصدم خرید nd1000 بود. اما شنیده بودم این فیلتر دچار مشکل حالت x که فرمودید نیست. اختلاف قیمت چند برابری این فیلتر هم نسبت به برند های رده پایین تر این احتمال را برایم تقویت کرد که مشکلی از این حیث نباشد برای همین پرسیدم که آیا دوستان تجربه ای با این فیلتر خاص دارند. در صورت وجود این مشکل طبیعتا از خرید صرف نظر می کنم.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام