كسي پاسخ مناسبي ندارد؟
كسي پاسخ مناسبي ندارد؟
"مجموعه ی پاسخ" و "نوین تجارت" هر دو رو میشه یک واحد فرض کرد، ضمن اینکه محل فیزیکیشون هم در یک ساختمان و یک واحد ( بلوار گلشهر جردن ) هست.
B+W در اصل یک برند آلمانی است. یک زمانی ظاهراً اصلش پیدا میشده، الان رو نمیدونم. برای 200-70 یک فیلتر UV B+W قیمت گرفتم از پایتخت حدود 130 هزار تومن ... ولی شک کردم و نخریدم ... بسته بندیش به چینی نمیخورد ... ولی تجربه ای که با UV های Hama و Sigma دارم ( وجود Flare شدید ناشی از فرابنفش نور خورشید در عکس ) شائبه ی شیشه بودن تمامی UV های بازار رو در ذهنم تقویت میکنه ... تصمیم دارم هر دوی اونا رو ببرم یه عینک فروشی آشنا، بدم تست UV بزنه ببینم چند مرده حلاجن ...
ولی پولاریزه ی Hoya رو خودم به دو طریق تست کردم و جواب داد ( بسته بندی مشکی داره )
دوستاننمونه عکسها خیلی برام جالبه! مطمئنید که به صورت دیجیتالی ویرایش نشدن عکسا؟ یا مثلا اچ دی آر نشدن؟کسی تا به حال از این فیلتر استفاده کرده؟ احتمالا میدونید از کجا میشه تهیه کرد و با چه قیمتی؟
این هم نمونه عکسهای گرفته شده با این فیلتر
http://www.flickriver.com/groups/566...l/interesting/
سلام
حدود دو ماه پيش فيلتر پلاريزه هويا (77) را از تايلند به قيمت 94 دلار خريدم. B+w هم داشت كه حدود 200 دلار در ميومد كه خوب به بودجه من نميخورد.
امروز دوربین رو گذاشتم روی سه پایه و در Manual Mode از یک صحنه نور سنجی صحیح کردم ISO 100 - 1/30sec - f/4.0
بدون اینکه به دوربین و جهت و فاصله کانونی و شرایط نوری تغییری بدم، فیلتر Hoya CPL رو بستم و مجدد برای دو حالت زیر نورسنجی صحیح کردم.
نتیجه نورسنجی صحیح با کمـترین حذف بازتابهای نوری ( حداقل عملکرد پولاریزاسیون ) اینطوری بود : ISO 100 - 1/15sec - f/4.0
نتیجه نورسنجی صحیح با بیشترین حذف بازتابهای نوری ( حداکثر عملکرد پولاریزاسیون ) اینطوری بود : ISO 100 - 1/8sec - f/4.0
یعنی فیلتر پولاریزه، از یک تا دو استاپ نور رو تضعیف کرده. آیا تمامی فیلترهای پولاریزه این تاثیر را دارند ؟
افت نور از یک استاپ به دو استاپ ( از 1/15sec به 1/8sec ) رو میشه اینطور توجیه کرد : بعلت حذف تمامی بازتابها بوسیله ی مشارکت حداکثری عملکرد پولاریزاسیون، نور ورودی به لنز کاهش میابد.
ولی حالتی که از 1/30sec به 1/15sec میرسیم را چگونه میتوان توجیه نمود ؟ آیا این یک استاپ افت نور، بواسطه ی رنگ دودی و تیره ی خود فیلتر میتواند بوجود آمده باشد ؟
جناب بياتي"مجموعه ی پاسخ" و "نوین تجارت" هر دو رو میشه یک واحد فرض کرد، ضمن اینکه محل فیزیکیشون هم در یک ساختمان و یک واحد ( بلوار گلشهر جردن ) هست.
B+W در اصل یک برند آلمانی است. یک زمانی ظاهراً اصلش پیدا میشده، الان رو نمیدونم. برای 200-70 یک فیلتر UV B+W قیمت گرفتم از پایتخت حدود 130 هزار تومن ... ولی شک کردم و نخریدم ... بسته بندیش به چینی نمیخورد ... ولی تجربه ای که با UV های Hama و Sigma دارم ( وجود Flare شدید ناشی از فرابنفش نور خورشید در عکس ) شائبه ی شیشه بودن تمامی UV های بازار رو در ذهنم تقویت میکنه ... تصمیم دارم هر دوی اونا رو ببرم یه عینک فروشی آشنا، بدم تست UV بزنه ببینم چند مرده حلاجن ...
ممنونم ولي منظور بنده UV نبود.
در مورد هويا پلاريزه ظاهرا براي بازار ما بهترين آيتم قابل تهيه هست و حرفي در اون نيست. ولي به دليل اينكه مركزش يعني سي گل موجود ندارند مجبورم برند ديگري بگيرم.
در مورد فلر فكر نميكنم مشكل از فيلر سيگما باشد.چون در مورد سيگما UV ميشه گفت بهترين آيتم موجود در بازارهست.
در مورد B+W اگر از اصل بودنش مطمئن باشم قيمتش رو ميشه يه كاري كرد.هر چند وارد كنندگان در بين مدلهاي موجود حتما ارزون ترين رو وارد مي كنند با قيمت گرونترين و بعيد ميدونم اين مدل پيدا بشه.
در خصوص Zeta هم اگر كسي از دوستان تجربه داشته باشند ممنون ميشم راهنمايي بفرمايند.
بله ... چینی بنظر اومدن یه فیلتر 130 تومنی، ( در مقایسه با قیمتهای اینترنتی اش ) خریدار ( حداقل بنده رو ) رو به تردید میندازه، چه UV و چه PL .
همونطور که شما هم اشاره کردید، ظاهراً فیلترهای هویا، بی مسئله ترین فیلترها در بازار فعلی داخلی هستند. ولی ظاهراً نمایندگی آن ( Seegoal ) جنس هاش چند وقته جور نیست. UV77 و NDx8:77 میخاستم که نداشتند.
در مورد Lens-Flare در Sigma UV هم در اولین فرصت یک فایل آپ میکنم.
آیا کسی تجربه ای با فیلترهای پلاریزه و ND مارک Marumi دارد؟
سلام جناب سعادتآیا کسی تجربه ای با فیلترهای پلاریزه و ND مارک Marumi دارد؟
بنده موقع خريد لنز وايد سيگما 20-10 تو دوبي فيلتر پولاريزه رو كه خواستم بخرم فروشنده اين فيلتر رو به بنده داد و خريدم. و خدا رو شكر تا حالا راضي هم هستم. يه فيلتر پولاريزه كنكو هم براي لنز 105-18 خريدم اما به خوبي مارومي نيست. خواستيد بفرمائيد نمونه عكسهايي رو كه با اين فيلتر گرفتم براتون بفرستم.
ويرايش : البته فروشنده هم خيلي تعريفش رو ميكرد البته جسارت نشه بنده خيلي بي تجربه هستم.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/