بنده از فیلتر پلاریزه ی kenko cpl 72mm استفاده می کنم فیلتر بسیار خوبی است. فکر می کنم حدود 100 تومان قیمت اش باشد.
بنده از فیلتر پلاریزه ی kenko cpl 72mm استفاده می کنم فیلتر بسیار خوبی است. فکر می کنم حدود 100 تومان قیمت اش باشد.
سلام
من یک فیلتر پلاریزه HOYA HD دارم که بصورت امانت به یکی از دوستان دادم (برای تست می خواست) وقتی فیلتر را پس گرفتم متوجه وجود خط و خش ریزی روی فیلتر شدم. از اونجایی که من به شدت مراقب تجهیزاتم هستم از دوستم در این مورد سوال کردم و ایشان هم گفتند که اثر انگشت (چرب) روی فیلتر بوده و قصد پاک کردن با پیراهنشان را داشته اند که باعث ایجاد خش گردیده است! البته با تستی که انجام دادم متوجه تاثیر آن در عکس نشدم. غرض اینکه می خواستم از دوستان بپرسم راهی برای رفع این خش های ریز وجود دارد؟
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
این خط و خش ها اصولا تاثیری زیادی بر روی خروجی ندارد.
راه خاصی هم برای برطرف شدن ندارد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آیا فیلتر پلاریزه به صورت کامل باید انعکاس را حذف کنه ؟ یا انکه بسته به شدت نور منعکس شده ممکنه تاحدی از رفلکس باقی بمونه
فیلتر پلاریزه هویا CPL
با سلام
کسی قیمت فیلتر پلاریزه مارومی رو داره ؟ و کجا میشه به قیمت مناسب پیدا کرد؟ Marumi Super DHG polarize
ویرایش توسط sh.khani : Monday 16 January 2012 در ساعت 12:31 دلیل: اشتباه تایپی
شهرام خانی
سلام آقای خانیکسی قیمت فیلتر پلاریزه مارومی رو داره ؟ و کجا میشه به قیمت مناسب پیدا کرد؟ Marumi Super DHG polarize
فیلتر پلاریزه کنکو هم بد نیست همون فیلتری که من روی لنز بسته بودم
قیمتش هم مناسبه من خریدم 40 تومن که فکر میکنم گرون هم خریدم
من بجای آقای خانی جواب میدمچه سایزی مد نظرتون هست؟
ایشون سایز 67 میلیمتر برای لنز 18-105 میخوان
اقای شهبازی همیشه مارو شرمنده می کنند
ممنون از شما اقای شهبازی
بله 67mm
شهرام خانی