والا به نظر که اصل بود.
سوال دیگه ای که داشتم اینه که تفاوت Marumi DHG Circular P.L.D و Marumi DHG SUPER Circular P.L.D در چیست؟
پیشاپیش تشکر میکنم.
مهدی
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با مطالعه مطالب این لینک متوجه تفاوت این دو می گردید
http://www.marumi-international.com/dhg/
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
[QUOTE=MMehdikhani;263334]والا به نظر که اصل بود.
سوال دیگه ای که داشتم اینه که تفاوت Marumi DHG Circular P.L.D و Marumi DHG SUPER Circular P.L.D در چیست؟
پیشاپیش تشکر میکنم.[/QUOTE
سلام خدمت شما دوست عزیز
من چند روزی میشه این فیلتر Marumi DHG SUPER Circular P.L.D رو خریدم ولی از شانس بد من از روز خرید در منطقه ما هوا به شدت ابری شده و نتونستم تستش کنم ولی تفاوت عمده ای دو تا لنز اینه که فیلتر Marumi DHG SUPER Circular P.L.D بعد سفت شدن به لنز رینگ جلوئیش آزاد هستش و میتونی با چرخاندن رینگ بهترین حالت پولاریزه شدن رو انتخاب کنی مثل فوکوس دستی
شهرام خانی
جناب خانی سلام
میشه کمی توضیح بدید ؟؟ گیج شدم این اول صبحی
اولا که تو هوای ابری هم خیلی راحت میتونید تست کنید این فیلتر رو چه بسا خیلی از موارد برای نمایش بهتر اشباع ابرها از پولاریزه استفاده
میشه.
نکته بعدی اینکه در بالا فرمودید تفاوت عمده دو تا لنز ؟؟؟؟؟؟ کدوم دو تا لنز بحث بر سر فیلتر یا لنز ؟؟؟؟؟ و اینکه این فیلتری رو که خریدید با چه فیلتری دارید مقایسه میکنید؟؟؟
تمام فیلترهای پولاریزه حلقوی همین حالت رو دارند یعنی بعد از سفت شدن بر روی دهانه لنز با گرداندن حلقه بالای بهترین حالت رفع انعکاس رو میشه بدست آورد.
هنوز هم از صحبتهاتون کمی گیجم
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام خدمت آقای مرادی
حقیقتش من تا حالا با فیلتر پلاریزه کارنکرده بودم به همین خاطر نمیدونستم در هوای ابری هم میشه تست کرد بیشتر من دنبال آسمون آبی با ابر سفید بودم در مورد حلقه جلوی فیلتر هم اطلاع دقیقی نداشتم ولی من یادم 1 بار یکی از دوستان من فیلتر پلاریزه خریده بود برای لنز55-18 نیکون جلوش اون حلقه چرخشی رو نداشت رو این حساب گفتم این فیلتر حلقه چرخشی داره وفرق داره اگه اشتباه کردم همین جا پوزش میخوام و به حساب بی تجربگی و آماتور بودن من بگذارید و در مورد لنز هم اشتباه لپی بوده
شهرام خانی
سلام دوستان
قصد خرید فیلتر پولاریزه برای لنز توکینای خودم رو دارم
دوستم که فروشنده س دو مدل داره:
hoya و sigma
و البته هر دو رو به شرط اصلی بودن داره بهم میده.
البته قیمت سیگما از hoya بالاتره و میگه جنسا هم خیلی از hoya بهتره.( البته فروشنده س دیگه :دی)
میخواستم راهنمائیم کنید کدوم رو بخرم؟
با تشکر
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/