من مارومی و کنکو دارم سایز 52 ولی هیچی سیگما نمیشه.
سیگما سایز 67 میلی متر میشه 85 تومن
من مارومی و کنکو دارم سایز 52 ولی هیچی سیگما نمیشه.
سیگما سایز 67 میلی متر میشه 85 تومن
مارومی دیجیتال های گرید دهنه 67 از جلال خریدم 70 و سیگما 77 هم خریدم 130 تومن
جفتشون در یه حد هستن
فقط مارومی رو که میخرید با اینکه آکبنه باید بازش کنید و شیشه شو تو نور ببینید که لکه و ایرادی توش نباشه چون من از هر 5-6 تا مارومی ای که از جلال گرفتم همه اش روش گرد وغباری داشت که پاک نمیشد!!! و پلاریزه هم یه اثر انگشت روش بود که نمیرفت وبا کلی بحث و ... تعویض اش کردم . . .
اگه تستش کنید و درست باشه مارومی انتخاب خوبیه...
سایز 67 میلی متر 1 ماه پیش به قیمت 61000 تومان بود احتمال خیلی خیلی زیاد الان هم همین قیمت باشه نشانی فروشگاه هم ناصر خسرو پاساژ جوانمرد.......
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام دوستان تا ۱۰۰ تومان برای دهانه ۷۲ کسی فیلتری پیشنهاد داره که موجود هم باشه +فروشنده مطمئن
سلام
من امروز یک فیلتر پلاریزه احتمالا چینی به قیمت 8500 خریدم. البته روش مارک کنکو رو زده و نوشته ساخت ژاپن.
این فیلتر های تقلبی چه مشکلاتی رو ممکنه پیش بیارن؟
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
سلام
دوستان بین 2 فیلتر Marumi DHG Circular P.L.D و Kenko pro1 کدوم رو پیشنهاد میدن. ممنون از همه
مهدی
نامناسب بودن فیلتر چند اشکال ایجاد خواهد کرد : یکی افت کیفیت و شارپنس و حتی گاه ایجاد خطاهای اپتیکی . بازتابهای نامناسب . ( فیلترهای مرغوب از چند لایه coating به طور مثال دو لایه یا هشت لایه ) استفاده میکنند که بازتاب و انکسار نور رو به حداقل می رسونند که هر چه این لایه ها بیشتر باشند ، کیفیت فیلتر و البته قیمت اون بسیار بالاتر میره .
این موضوع هم در کاهش کیفیت عکس خودش رو نشون خواهد داد و هم در هنگامی که از منابع نوری مثل خورشید یا چراغها یا بازتابهای نور بر روی اشیا ، عکس میگیرید که گاهی شده اونها رو به صورت تکثیر سایه هایی از نور روی عکس ببینید .