رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام رضا جان
فیلترهایی که از لحاظ کیفیت با هویا اچ دی برابری کنه و در بازار با قیمت مناسب موجود باشه :
سری PRO1 شرکت Kenko - جالب است بدونید هر دو برند HOYA و Kenko تحت نظر شرکت THK ژاپن اقدام به تولید فیلتر می کنند و از این نظر کیفیت ساخت هر دو نزدیک به هم هستند.
سری Super DHG شرکت Marumi که در ژاپن تولید می شوند نیز دارای کیفیتی عالی هستند.
هر دو مورد فوق تقریبا در رنج قیمتی مدنظر شما هستند.
سلام دوستان.
من 11 صفحه آخر این فروم رو خوندم.اگه درست متوجه شده باشم بیشتر دوستان فیلتر پلاریزه هویا اچ دی رو تایید کردن.
من میخواستم یه فیلتر پلاریزه بگیرم و چندتا سوال برام پیش اومده ؛اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
اول که فیلتر پلاریزه هویا اچ دی فقط یه مدله؟یعنی تو بازار به این اسم فقط یه محصول هست یا اینکه مدلهای متنوعی داره؟(البته به جز سایز دهنه که میتونه متفاوت باشه)
دوم؛از دوستان کسی قیمت این محصول برای دهنه 67 رو میدونه؟
سوم ؛ یه جایی خوندم که فیلتر پلاریزه کاملا شفاف هم تولید میشه! اگه صحت داره کدوم مارکش هست؟ واصلا اساتید اون رو پیشنهاد میکنن؟(اگه قیمت هم داشته باشین ممنون میشم)
و آخر اینکه ،یکی از دوستان ، هفته دیگه میره دبی.با توجه به اینکه احتمالا نمایندگی معتبر مارکهای دیگه هم اونجا باشه چه پیشنهاد دیگه ای به جز هویا دارین که همین حدود قیمت باشه؟
ممنون از راهنمایی های مفیدتون
شاد باشین.
من منتظر راهنمایی های مفیدتون هستم دوستان!
ممنون میشم کمک کنین .
سلام
یک سئوال از دوستانی که رو ۱۲-۲۴ امتحان کردن....
برای لنز ۱۲-۲۴ نیکور پلاریزه هویا اچ دی مناسبه ؟
درغیر اینصورت :
چه پلاریزه ای بگیرم که تو ۱۲ دیده نشه ...
ممنون
با سلام به دوستان عزیز
چند روز پیش یک فیلتر پلاریزه Hama خریداری کردم کلاس 14Coated Wide به قیمت 95 هزار تومان برای 67... چون تجربه استفاده از فیلتر های دیگر رو ندارم خواهشمندم اگر توضیحی لازم هست رو بهم بدید یا اینکه این هویا اچ دی که همه میگن خیلی تفاوت با این داره... اگر اینطور هست برم برای تعویض یا همین خوبه...
ممنون میشم...
فیلتر پلاریزه برای نیکور 10-24 چی مناسبه ؟
من قبلا هویا اچ دی برای 18-105 گرفتم و خیلی عالی بود.
ممنون
Nikon D750
نه... خاطرم جمع هست که اصل هست... چون نشون یکی از بچه ها هم دادم که خودش 8 کودتش رو میفروخت 130 و گفت که خوب خریدی و اصل هست... فکر کنم که خرید قبل این فروشنده بوده که این قیمت دادش...