اتفاقا همین جوون های 18-20 سال (مخصوصا در تهران) وضعشون از خیلی ها بهتره ! (یه جوری این جمله رو نوشتم انگار نه انگار خودم 22 سالم هست !!)از سایت اینترنتی و فیسبوک نخواهید توانست مشتری بدرد خور جذب کنید. یک لحظه فکر کنید مخاطبین این تبلیغات چه کسانی هستند؟؟
همین الان به تجربه میبینیم که با عروس داماد های زیر 27- 28 سال در پرداخت ها مشکل داریم (بگذریم که برخی ها مامان باباشون باهاشون میان و با ما قرار داد میبندن) شما انتظار دارید 18 -20 ساله ها با پول توجیبیشون بیان؟
این همه ماشین های چند صد میلیونی زیر پای همیناس دیگه ! شما که خوتون ساکن هستید بهتر از منی که ماهی یک بار میام میدونید..
این آتلیه هایی که میفرمایید در کدام رنگینگ شدن 10 آتلیه برتر .. ؟ در ضمن این هایی که شما در نظرتون هست شاید کار عروس و داماد میکنند.. و در آمد اصلیشون از این راه هست..مثل آتلیه اخ... یا تخت.. یا چند تای دیگه.. این هایی که من گفتم اصل تبلیغشون از فیسبوک هست و از این راه به شهرت رسیدن ، اصلا کار عروس و داماد نمیکنند و با اینکه این کارو نمیکنند همچین درآمد هایی دارند..خودتون میدونید که بیشترین درآمد آتلیه ها از عروس و داماد هست..هیچ کدام از 10 استدیو برتر تهران در فیسبوک حضور ندارند و هیچگونه تبلیغی در آن نمی کنند.