با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی در رابطه با مدرک مورد نیاز برای گرفتن مجوز داشتم
آیا این مدرک حتما باید فنی حرفه ای باشد یا مدرک عکاسی انجمن سینمای جوان نیز مورد تایید است ؟
اگر نیست چه مراکزی رو برای گذراندن دوره ی فنی و حرفه ای پیشنهاد میکنید
پیشاپیش سپاس از توجهتون .
آره من خودم آزمون دادم . اسمش آزمون ادواری فنی حرفه ای هست . باید بری تو سایت . ثبت نام کنیadvari.tehrantv.ir
فکر می کنم خیلی از این بحث های تاپیک می تونست در تاپیک جداگانه ای ادامه پیدا می کرد تا صاحب تاپیک بحث به این خوبی رو به انجام برسونه.
مطالب ارائه شده توسط ایشون بسیار آموزنده بود
دوستان چطور میشه یه آتلیه رو بدون جواز گردوند؟
چون می دونم خیلی ها دارن اینکار رو می کنن.
یکی از لزومات سند تجاری و یا اداری هستش که بیشتر آتلیه ها ندارند.
میشه مجوز موقت گرفت؟
هر توصیه ای کنید ممنون میشم
با سلام مجدد خدمت دوستان و اساتید
از تعدادی اشنایان شنیدم که پس از اخذ مدرک فنی حرفه ای میتوان برای وام کار آفرینی تا سقف 15 میلیون تومان اقدام کرد
آیا این وام رشته ی عکاسی را نیز پوشش میدهد
کسی از دوستان تا به حال برای گرفتن آن برای راه اندازی استودیو اقدامی انجام داده
با سپاس
یواشکی! خیر نمی توانید مجوز بگیرید.دوستان چطور میشه یه آتلیه رو بدون جواز گردوند؟
سلام
نمیدونم جای سوالم تو این تاپیک هست یا نه اما جای مناسبتری پیدا نکردم
به هر حال :
از دوستانی که در صدد راه اندازی آتلیه هستن
آیا کسی هست که بخواد به صورت شراکتی این کارو شروع کنه؟
من 3 روز در هفته نیستم و میخوام با کسی کارو شروع کنم که بتونه نصف هفته رو در آتلیه حضور داشته باشه
اگه کسی تمایل به شراکت داره لطفا به من پیغام بده که بیشتر در مورد شرایط کار صحبت کنیم.
ممنونم و عذرخواهی میکنم اگه جای مناسبی برای سوالم انتخاب نکردم.
دوستان برای شروع کار آتلیه کدوم یکی از شرایط زیر رو مناسب تر می دونید:
1. خرید ملک مسکونی در محیط نسبتا بورس با شرایط:کوچه فرعی. پارکینگ. ترافیک کم. متراژ 80 متر. اگر در طبقات بالا باشد با آسانسور. عدم امکان نصب تابلو
2. خرید زیر زمین در محیط بورس (کنار خیابان اصلی) با شرایط زیر: بدون پارکینگ. ترافیک بیشتر. امکان نصب تابلو. متراژ 80 متر
3. خرید ملک اداری در محیط بورس(کنار خیابان اصلی) با شرایط زیر: با یا بدون پارکینگ. ترافیک بیشتر. عدم امکان نصب تابلو. متراژ 60 متر
4. گزینهء پیشنهادی شما
ممنون می شم کمکم کنید