البته هر کس طاووس خواهد جور هندوستان کشد !
مبحث انتخاب قدرت و نوع و امکانات فلاش بسیار معقوله مهم و پیچیده ای است.گاهی آدمی سر در گم می شود که چه چیزی چقدر بها دارد !
البته هر کس طاووس خواهد جور هندوستان کشد !
مبحث انتخاب قدرت و نوع و امکانات فلاش بسیار معقوله مهم و پیچیده ای است.گاهی آدمی سر در گم می شود که چه چیزی چقدر بها دارد !
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بالاخره خدا قسمت کرد و ما یک ست فلاش واسه استودیو خانگی ام خریدم:
همه رو S&S خریدم:
2 شاخه فلاش 300 ژول قیمت هر شاخه 680 با بدنه فلزی
1 شاخه 200 ژول هد کوچیک قیمت شاخه 280
1 سافت باکس 60 در 90
1 چتر
1 شیدر
1 رادیو فلاش+ 3 تا پایه
مجموع این ست 2 میلیون و 15 هزار تومان شد.
راستش من 2 شاخه 300 ژول رو هد بزرگ گرفتم ولی 200 رو واسه نور هد و بالا و سایز کوچیک گرفتم...نتیجه ای که من گرفتم که هد بزرگ و هد کوچیک از نظر قدرت فرقی ندارن ولی هد کوچیک بدنه کوچیک تر و فن کوچیک تر و..... دارن و معمولا به عنوان نور اصلی ممکنه واسه نصب سافت های خیلی بزرگ مناسب نداشتن ...همین.........من به جای یه شاخه 160 واسه نور هد...200 زول هد کوچیک رو انتخاب کردم که در صورتی خرابی یکی دیگه از شاخه ها بتوانم موقت کارم رو راه بندازم..........این نتیجه گیری من بود
با سپاس بی پایان از دوستان با تجربه بابت توضیحات کامل و جامعشان به خصوص جناب بیاتی و استاد قبادی
در بخشی از صحبت ها شما فرمودید چتر را ایتم خوبید نیافتید
در مطالعات معمول و خواندن مقالات عکاسی پرتره با کاربرد فراوان چتر در این ژانر مواجه میشویم
اما بعضا با صحبت دوستان با تجربه ای برخورد کردم که استفاده از سافت باکس را ارجع دانستند
چه تفاوتی بین این ابزار وجود دارد که باعث پدید آمدن این نظریات شده ؟
و برای بالا بردن کیفیت پرداخت نور در استودیو آیا میتوان چتر را حذف کرده و از سافت باکس یا اکتا باکس استفاده کرد ؟
البته عذر خواهی میکنم اگر سوالم را جای مناسبی مطرح نکردم مدیران محترم انتقالش بدهند
ویرایش توسط FaLah : Tuesday 18 December 2012 در ساعت 15:39
سلام من نیاز به یک ست فلش برای آتلیه میخواستم چه فلشی پیشنهاد میکنید با قیمت گرون الان نمیخوام زیاد هزینه کنم 150 200 300 ژول چقدر تفاوت دارند دوربین من D7000 آتلیه حدودا فضای 15 متری داره قیمت رو هم بزاری با مدلشون مچکر میشم
درود
دیروز یک ست فلاش سه شاخه از برند verta و هر شاخه 160 ژول به قیمت 1.150 خریداری شد.
برند مطرحی نیست فکر کنم اما خوبی ای که برای من به شخصه داره تنظیم نور خروجی به صورت ولومی هست و نه درصدی و ....
یک حالت پری فلاش داره که من نفهمیدم کاربردش چیست.
و همین طور یک فون سفید رنگ کاغذی به مبلغ 100 تومان خریداری شد
امیدوارم که نتیجه های مورد نیازم رو بگیرم.
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT