به نظر شما کیت فلاش بگیرم یا هرکدوم بصورت جداگانه
به نظر شما کیت فلاش بگیرم یا هرکدوم بصورت جداگانه
سلام وخسته نباشید
قصد خرید تعدادی تجهیزات نورپردازی برای استفاده خانگی داشتم. میخواهم راهنماییم کنید از یه جای مطمئن این تجهیزات را تهیه کنم دوستانی که اطلاع دارند، ممکن است مکانی که میتوانم با قیمت مناسب این تجهیزات را خریداری کنم، معرفی کنند؟ در ضمن میشه بگید دقیقا چه چیزایی مورد نیازمه ؟تا یه لیست تهیه کنم وبرم خرید اگه ممکنه مارکش روهم بگید ببخشید سوالام زیاد شد!!!
پیشاپیش ممنون از توجه تون
درود
با این مقدار بودجه ، هد بزرگ که نمیتونید بخرید ، گمون نکنم هد بزرگ زیر 500 الان در بازار موجود باشه ، حداقل سه تا هد میخواید ، سه سه پایه و 2تا سافت باکس ِ حداقل متوسط ، چتر یا اسنوت یا شیدر و فرستنده رادیویی و... که در مجموع از بودجه شما فراتر میره .
هدهای کوچیک اما انواع و اقسام چینیش در بازار یافت میشه و گمون میکنم با 800 یا یک میلیون هم بتونید یه کیت چینی بخرید . کیت 180 ژول سومیتا حدود 1200 کمی بالا یا پایین پیدا میشود و باقی هم در همین رنج .
فرق هد بزرگ و کوچک در توانایی نصب تجهیزات روی آنهاست ، یعنی روی هد بزرگ میشود مثلاً سافت باکس 100x140 نصب کرد اما روی هد کوچک نمیشود .
یه کیت فوتیکس هم هست که به گفته فروشنده تایوانی است ، که دقیقاً 2 میلیون قیمت دارد . و 220 ژول هم هست .
البته قیمت دلاریش 480$ است .
کمی قیمتش با ضرب و تقسیم قیمت دلار بالاتر می افتد . یک آلترناتیو است .
در کل به موارد زیر باید دقت کنید
جنس بدنه که فلزی باشد
داشتن فن خنک کننده
امکان کاهش قدرت فلاش ( هر چه بیشتر بهتر : مثلاً در یک فلاش تا 3 استاپ یعنی تا 1/8 میشود قدرت را کم کرد در یکی تا 5 استاپ یعنی 1/32 که قطعاً دومی بهتر است )
تنظیم کننده نور خروجی که میتونه دیجیتالی یا آنالوگ (دیمر) باشه
با سلام
یکی از فروشنده ها یک کیت 300ژول meetle mini به مبلغ 2250 \یشنهاد داده .
آیا کیفیتش مناسبه .؟
چه مارکی بهتره و چند ژول باید باشه که به درد کار آتله هم بخوره ؟
ممنون
فکرکنم منظورش این کیته
کیت فلاش استودیو : کیت فلاش مینی اس & اس MSFK-300
به احتمال زیاد چینی باشه . من نتونستم سایت اصیش رو پیدا کنم
کسی مدل بدرد بخور سراغ داره ؟
با 2000 - 2500 چی بردارم ؟ اصلا یه کیت بردارم یا هرچی میخوام تک تک بخرم ؟