با سلام خدمت اساتید محترم
بنده می خوام یه آتلیه خونگی بزنم
دوربین canon 7d + lens 24-105
ابعاد اتاق 3*4 با ارتفاع 3 متر
خواهشمندم بدونم قدرت فلاش ها چقدر باشه ، به چه چیزهایی نیاز دارم ، و بدونم فلش اس & اس کیفیتش چطوره
ممنون
خواهشمندم بدونم قدرت فلاش ها چقدر باشه ، به چه چیزهایی نیاز دارم ، و بدونم فلش اس & اس کیفیتش چطوره
ممنون
آموزش عکاسی از زیورآلات زیاد از اینترنت دانلود کردم ولی از اونجایی که هیچ تجهیزاتی ندارم نمی تونستم زیاد تمرین کنم.
با ادیت عکس بخوبی آشنام چون تجهیزات خاصی نداشتم سعی می کردم با ادیت عکسهارو کم جذابتر کنم.
فلشهایی که قیمتشون 200 250 هستش خیلی کیفیتشون پایینه؟ یعنی بعدا از خریدم پشیومون می شم یا اینکه فعلا کارم رو برای 1 سال راه می ندازه تا اینکه دوباره یه سرمایه جور کنم؟
الان 3 سالی هست که می خوام یه فلش کیت بگیرم ولی متاسفانه بودجه محدودم اجازه نمی داد چیزی بگیرم دیگه اینبار تصمیم گرفتم حتی اگر شده مدلهای ارزون قیمت رو بگیرم ولی کمی کیفیت نورپردازیم رو بهتر کنم.
SX30+ IXUS 130+ Tripod
سلام
اساتید بعد از مدتها بالاخره دلو زدم به دریا و میخوام یک استودیو خانگی راه بندازم و نورپردازی رو کم کم یاد بگیرم
این استودیویی که مد نظرم هستش قراره برای اموختن نورپردازی و عکاسی از مدلهای عروس انجام بگیره و فعلا خیلی درامدی برام نخواهد داشت و بیشترین سودش برام اموختن هستش
دوربین d5100 +18-105 هستش البته یک سه پایه مانفروتو هم دارم که فکر نمیکنم خیلی بکارم بیادش
بودجه حدود 1.5 هستش و اتاقی که قراره توش این اتفاق بیوفته 3*6 هستش
حالا لوازم چی پیشنهاد میدین؟
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
ممنون فون رو قبلا یه چیزه معمولی تهیه کردم که حالت جیر داره البته خیلی برام عمر نمیکنه و باید بزودی جایگزین بشه
من عجله ای برای خرید ندارم و میتونم طی چند مرحله خرید کنم ولی اینکخ بخوام افزایش بدم یعنی حداقل و متوسط خرید باید چقدر در نظر بگیرم 1.7 یا 10 تومن؟
لول.اگه پولت رو میتونی افزایش بدی تو خرید برندهای معتبر غیر چینی شک نکن.من تجربه ای باهاش نداشتم ولی به هر حال چینی ها به خاطر قیمت پایین انقدر خرید و فروش میشه.
اگه فون رو یه چیزی تهیه کردی میمونه خود فلاش ها.که به نظر من خرید یه کیت سه شاخه بهتر از خرید تک تک هست با این وضعیت قیمت.
سه شاخه فلاش رو به صورت کیت بگیر.نسبت به توانش از 1 تومن به بالا میتونی هزینه کنی.برندی مثل متل خوبه.یا جینبی یا گودگس.البته بهتره حضوری خرید کنی که همون موقع باهاش تست انجام بدی
جدا از اون به یک سافت باکس نسبتا" بزرگ احتیاج داری (حداقل یه دونه) که سایزش از 60*90 بزرگتر باشه.
چتر هم معمولی و رفلکتور دار میخوای
رفلکتور رو هم یه چیز نسبتا" بزرگ بگیر که بعد نخوای دوباره بزرگ خرید کنی
اگه فقط هزینه رو بخوای برای نور حساب کنی حداقل 2 تومن لازم داری.اگر هم بتونی دست دو خرید کنی که چه بهتر.
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
اتفاقا خیلی علاقه داشتم که دست دو بخرم
این تاپیکو قبلا خیلی مطالعه کردم و امشب باید دوباره از اول مطالعه کنم
در مورد چینی ها و اروپاییها هم قاعدتا چینی ها حرفی برای گفتن ندارن ولی چون قرار نیست کار حرفه ای(درامد زا) باشه میشه با اغماض قبول کرد و چینی خوب خرید فکر کنم
الان مهمترین مساله برام خرید فلاش هستش و فوم و رفلکتور و ... بترتیب میخرم براش
ممنون
نه اونقدرا هم بد نیستن منتهی همیشه چیز هایی هستند که سرشان به تنشان می ارزند و چیزهایی خیر.
باید ببینید توی بودجه ی شما کدوم مدل بهترین هست.
پیشنهاد میکنم یک مدل بگیرید که ترجیحا LCD داشته باشد ، برای تنظیم دقیق استاپ نوری که اگر استاپ هارو کنترل کنید یه بخش اعظمی از کنترل نور رو یاد خواهید گرفت.
یکسری مدل ها کلیدی دارند که میچرخد و استاپ رو تنظیم میکند که دقیق نیستند و توصیه نمیکنم.
پاساژ پگاه رو در باب همایون یه نگاهی بندازید و بعد به سمت ناصر خسرو برید اگر نیاز بود قیمت هارو حتما یادداشت کنید
بپرسید که شاخ تکی هم میفروشند یا خیر ، چون همونطور که بهتون گفتم معمولا کیت دوتایی پیدا نمیشود.
بعد از انتخاب فلش مناسب سراغ سه پایه ی نور برید ، بعد هم نسبت به کاری که میخواین انجام بدین چتر یا سافت باکس تهیه کنید.
یک کتاب هم ترجیحا برای آشنایی بهتر با نور پردازی و تجهیزات استدیویی قبل از خرید مطالعه کنید کمک شایانی هست ، من نورپردازی حرفه ای در عکاسی توسط آقای رامین کاکاوند رو توصیه میکنم(2 جلد هست)
یا حق