دوستان داخل خونه می خوام یک اتلیه کوچیک راه اندازی کنم واسه پرتره و ...
به غیر از سه پایه و بکگراند چه فلاش ای بگیرم !؟
سافت باکس بهتره یا چتر اگه میشه مدل فلاش رو هم بگید مرسی
دوستان داخل خونه می خوام یک اتلیه کوچیک راه اندازی کنم واسه پرتره و ...
به غیر از سه پایه و بکگراند چه فلاش ای بگیرم !؟
سافت باکس بهتره یا چتر اگه میشه مدل فلاش رو هم بگید مرسی
حدود 1.5
چه فلاش هایی بگیرم ؟!
سه شاخه نور واسه چیا هست !؟
یکم مفصل توضیح بدید تازه وارد هستم داخل این کار
شاید در موارد معدودی از چتر بشه نور مناسبتری تا سافت باکس گرفت ولی مطمعن باش سافت باکس خیلی نور سافت و یکدست تری میده و بیشتر به کار شما میاد من اگه جای شما بودم سه تا سافت باکس بزرگ زنبوری می گرفتم که نور ملایم و نرمی بده مخصوصا اینکه تازه کاری و اینجوری تنظیم نورها برات راحتتر میشه
بنده هم با نظر جناب بیاتی موافقم. اگر تازه کار هستید، دست نگه دارید. کمی راجع به نورپردازی مطالعه کنید، نیازهای خودتون رو بسنجید و بعد زمانی که کاملا فهمیدید که چه چیزی می خواهید، در حد خیلی جزئی مشورت بگیرید. وگرنه اینکه از اساس می پرسید که چه چیزی بگیرم، یعنی نورپردازی آموختن اولین نیاز شماست. بعد از اینکه کمی فرا گرفتید و عکس دیدید، اقدام به خرید کنید.
امیرحسین
سلام
لینک زیر در امضای جناب امیرعلی محبی، از مدیران محترم فروم قرار دارد که به فایل pdfی منتهی میشود که در آن خیلی ساده، مختصر و مفید راجع به نورپردازی صحبت شده امیدوارم مفید واقع شود:
نورپردازی پرتره در استودیو
سایت strobox.com رو حتما ببینید. نمونه های عکسهایی رو میذاره که پلان نورپردازیشون هم مشخصه و می تونید با هم مقایسه کنید عکسها رو.
متاسفانه قانون کپی رایت در کشور ما اجرا نمیشه، پس خوشبختانه می تونید از فیلمهای آموزشی و کتابهای بسیار زیادی از سرتاسر اینترنت بهره ببرید که در صورت خرید باید پول های گزافی بابتشون پرداخت می کردید.
بنده فیلم Commercial Portraiture از آقای JoeyL رو به شدت پیشنهاد می کنم. کل مجموعه 7 گیگ هست. ببینید لینکش رو می تونید پیدا کنید یا نه. من قبلا دانلود کردم. اگر واقعا به جایی نرسیدید قراری بذاریم و فیلمها رو رد و بدل کنیم.
همچنین فیلم Fashion light 123 از خانم Lindsay Adler ار شرکت Kelby training .
امیرحسین
درود
بر خلاف نظر دوستان من فکر میکنم با مطالعه و دیدن فیلم آموزشی و ... جلو نروید و دست به کار بشید.لازمه ی فهم این موارد کار کردن شما با فلاش استدیویی در کنار خواندن و دیدن فیلم هاست.
وقتی که من ست فلاشم رو گرفتم هیچ چیزی در موردشون نمیدونستم.فقط 1 روز طول کشید تا بفهمم چطور نور فلاش ها رو هماهنگ کنم با سرعت سینک و .... و برای بستن یک سافت باکس کلی وقت گذاشتم.قبول که خرید به این شکل ممکنه تو انتخاب نوع فلاش و .... من رو محدود کنه و ندونم چی از خرید میخوام.ولی اگر الان اون فلاش ها رو بفروشم ضرری که دادم بابت یادگیری سریع ترم بوده.و از این بابت هیچ وقت ناراحت نمیشم.منتها حالا شما باید چند وقتی رو فقط با آموزش بدون تجربه و عمل طی کنید.و این تو روند پیشرفتتون تاثیر گذاره
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT