خدمت شما:
فلاش های 150، حدود 230
فلاش های 300، حدود 580
چتر 35
رفلکتور 114 سانتی 140
بیوتی دیش 42 با زنبوری، 240
پایه بادی 110
بوم متحرک با وزنه 280
سافت 80*120 با زنبوری 140
من یه توضیح بدم، همیشه میگم آدم پولش رو نباید حروم جنس ارزون کنه، من کارم چیز دیگس، الانم فقط واسه اینکه یاد بگیرم و یه جور سرگرمی این کارو میکنم، قطعا اگه بخوام تو این رشته کار کنم سراغ برندهای پدر مادر دار میرم که یه عمر هر کدومش واسم کارکنه، ولی واسه سرگرمی و تمرین از اینکه به نسبت هزینه این گزینه های خوب رو انتخاب کردم راضیم.
سلام
برای تغییر رنگ نور فلاشهام (آبی...قرمز....سبز و .....) دیروز تعدادی تلق رنگی تهیه کردم.....بعد از تست اوونها اصلا از نتیجه راضی نبودم.....رنگ قرمز و آبی رو که بر روی فلاش قرار دادم (دو عدد تلق آبی درون سافت باکس روی اوون پرده میانی) رنگی کم اشباع (یعنی مقدار رنگ آبی خیلی کم بود) به من داد..........دوستان راه و روشی دیگری برای رنگی کردن نور سراغ دارند......از قیمت تلقها با ژلهای عکاسی اطلاعی دارند؟
سلام من میخوام واسه یادگرفتن عکاسی برتره و به خصوص عکاسی تبلیغاتی یه استدیو خونگی ارزون قیمت بخرم ..
شما چی بیشنهادی میدین؟ راستش خیلی علاقه به عکاسی با سرعت بالای فلاش دارم چه فلاشی بهتره بگیرم ؟
مارکهای Godox و S&S واسه این کارا به درد میخوره ؟ چه رادیوفلاشی بخرم ؟
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
مرسی از جوابتون فکر میکنید حداقل قیمت یه کیت خوب واسه این کار چقدر بشه ؟ از چه شرکتی بهتره بگیرم؟
زمان تخلیه فلش مهم هست. (زمان t1 فلاش رو جزء مشخصات فلاش مینویسند ) و رادیو فلش هم بسیار مهم هست. اکثر رادیو فلشها سرعت بیش از 1/250 رو سینک نمیکنند. در مارکهای چینی هم من دیدم که این قابلیت هست. سایت شرکت دید افزار رو ببینید.
اگر قصد اسپید لایت دارید که واسه نیکون حتما از برند نیکون استفاده کنید و اگر روی خود دوربین باشد با سرعتهای بالا به راحتی سینک میشود اما بصورت آف کمرا باز هم 1/250.
Nikon D750
نور سفید از کناره ها نشت میکند . ژل را روی کاسه استفاده کنید. یا تمام سطح سافت باکس را بپوشانید.حرارت نور مدلینگ موجب ذوب شدن طلق می شود احتیاط کنیدبرای تغییر رنگ نور فلاشهام (آبی...قرمز....سبز و .....) دیروز تعدادی تلق رنگی تهیه کردم.....بعد از تست اوونها اصلا از نتیجه راضی نبودم.....رنگ قرمز و آبی رو که بر روی فلاش قرار دادم (دو عدد تلق آبی درون سافت باکس روی اوون پرده میانی) رنگی کم اشباع (یعنی مقدار رنگ آبی خیلی کم بود) به من داد..........دوستان راه و روشی دیگری برای رنگی کردن نور سراغ دارند......از قیمت تلقها با ژلهای عکاسی اطلاعی دارند؟
بیش از اینکه نوع فلاش مهم باشد سرعت سینک دوربین مهم است فلاش های استدیوی ارزان قیمت هم سرعت تخلیه بالایی دارند (بین 1/1000 تا 1/5000) با شاتر الکترونیکی دوربین های کامپکت می توان به سرعت سینک های بالا با همین فلاش ها رسید.سلام من میخوام واسه یادگرفتن عکاسی برتره و به خصوص عکاسی تبلیغاتی یه استدیو خونگی ارزون قیمت بخرم ..
شما چی بیشنهادی میدین؟ راستش خیلی علاقه به عکاسی با سرعت بالای فلاش دارم چه فلاشی بهتره بگیرم ؟
مارکهای Godox و S&S واسه این کارا به درد میخوره ؟ چه رادیوفلاشی بخرم ؟
در مورد های اسپید سینک در تاپیک های مختلف مطالب خوبی داریم اما به طور خلاصه با شاتر مکانیکی دوربین های اس ال آر که سرعت سینک محدودی دارند باید از مود های-اسپید فلاش ها استفاده کنید و هر فلاشی دارای این قابلیت نیست. اگر از اسپید لایت ها استفاده می کنید میتوانید با استفاده از کابل تی تی ال یا قابلیت وایرلس دوربین به صورت آف کمرا هم های-اسپید سینک داشته باشید. راه بعدی استفاده از رادیو تریگر هایی با این قابلیت است.مانند پاکت ویزارد که البته اخیراً برند های ارزانتری هم وارد بازار شده است.
اما مهمترین مورد این است که های اسپید را برای چه عکسی نیاز دارید؟ ممکن است اصلا نیازی به های اسپید نداشته باشید. برخی عکس ها فقط به نظر میرسد که با سرعت بالا گرفته شده اند
با توجه به بودجه محدودی که واسه خرید کیت عکاسی دارم فکر نکنم چیزی جز برند چینی گیرم بیاد... تو مارکهای چینی کدومش خوشنام تره ؟ برند Jinbei چطوره ؟
ارزونترین فلاشهای غیر چینی چی هست ؟ من کلا 2.5 میخوام بزارم واسه این کار کنار ... میبخشید زیاد سوال می پرسم
سلام
راستش این انجمن خیلی کامل و جامع هست اما حدس میزنم قبل از خوندن تمام پست ها کلا از کاری که میخوام شروع کنم پشیمون بشم.
سپاسگزار و ممنون خواهم بود اگر دوستانی که تجربه راه اندازی استودیوی خانگی را دارند تجربه هاشون را در اختیار من هم بگذارند.
ایمیل من delavari1980@gmail.com
خب من غیر از یک دوربین تقریبا هیچ امکاناتی ندارم و اطلاعاتم در مورد تجهیزات عکاسی در حد صفر می باشد.
ممنون و متشکر