سلام خدمت همه اساتید.
من یجور سافت باکس درست کردم که جای فلاش همچین چیزی جای گذاری کردم :
مشکل من اونجاییه که حلقه آلمینیومیِ سافت باکس رو نمیتونم وصل کنم به میله سه پایه ، بستِ خاصی ندارم که مستقیم این دوتارو به هم وصل کنم!
میخوام یه همچین چیزی بشه : http://www.wexphotographic.com/webco...14/1521633.jpg
ولی اون بست که سافت باکس رو به میله سه پایه وصل کرده رو ندارم و نمیدونم اصلا موجود هست یا که باید بسازم؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
اخيرا دارم سعي ميكنم شرايط رو براي پرتره گرافي در يكي از اتاق هاي منزل فراهم كنم. يه پايه و فون دست ساز هم ساختم، ولي تجهيزات نورپردازي ندارم. مي خواستم بدونم با توجه به محدوديت بودجه، حداقل وسايلي كه براي نورپردازي بايد تهيه كنم چي هست؟ (با توجه به اينكه تفنني پرتره ميگيرم، به نظرم صرف هزينه زياد روي خريد تجهيزات توجيه اقتصادي نداره، به همين خاطر حداقل هايي رو ميخوام كه گريزي ازشون نيست). ممنون
گوگل رو كه با كلمات مختلف زياد سرچ كردم. ولي يه راه حل كاربردي براي ساخت تجهيزات نورپردازي با استفاده از تجهيزات ارزان يا دست ساز پيدا نكردم.
توي فروشگاه هاي اينترنتي هم دنبال تجهيزات نورپردازي زياد گشتم. ولي اولا نميدونم كدوم تجهيزات حتما لازمه و ثانيا اكثرشون قيمتاي بالايي دارن.
اون تجهيزاتي كه شما پيشنهاد دادين قيمت مناسبي دارن، ولي توي هيچ كدوم از فروشگاه هاي اينترنتي همچين چيزايي رو با اين قيمتا نديدم (پایه فلاش های لامپی 25 تومن ، سه پایه معمولی 60 )
سلام
بنده براي شروع ، اولين وسيله هايي كه براي عكاسي پرتره در منزل خريداري كردم يك عدد چتر ديفيوزر سفيد بود به قيمت 30هزار تومن و قطعه نصب فلاش اسپيد لايت كه چتر هم روي اون نصب ميشد و مجموعا روي سه پايه ،به قيكت 30 هزار تومن و يك سه پايه نور 50هزار تومن .
يعني با يك شاخه نور شروع كردم و نتايج جالبي گرفتم .
لازم به ذكر است همين وسايل را در فضاي بيرون هم همراه خود ميبرم و با كمترين امكانات نتايج خوبي گرفتم.
شما با همين روش و بعلاوه يك عدد رفلكتور كه جهت ايجاد نور در مناطق سايه بكار ميرود ميتوانيد تجربه هاي دلپذيري داشته باشيد.
پس از شناخت و تجربه نورپردازي پرتره ، ميتوانيد ابزار و امكانات خود را گسترش دهيد.
توصيه بنده در جهت تهيه وسايل مورد نياز هم خريد است نه ساخت . چون بصرفه نيست (زمان، هزينه) و به كيفيت وسايل آماده نمي رسيد.
موفق باشيد
غلامرضا فرخ نسب
باسلام
ارزانترین سیستم نورپردازی آتلیه ای نور خورشید و پنجره اتاقی است که در آن استودیوتان را برپا کرده اید اگر این پنجره رو به شمال باشد که نور سافت خوبی را برایتان تامین خواهد کرد و اما اگر پنجره جنوبی بود میتوانید با استفاده از پرده حریر سفید یا چسباندن کاغذ پوستی یا کالک نور ورودی را دیفیوز کنید پس از این کار به یک رفلکتور نیاز خواهید داشت که یک ورق استایروفوم(یونولیت) که یک طرف آنرا فویل آلومینیوم چسبانده اید کار رفلکتور را برایتان بخوبی انجام خواهد داد و بسته به مورد میتوانید از روی سفید یا براق آن استفاده کنید. این یکی از ارزانترین روشهاست ولی توجه داشته باشید که کنترل قابل ملاحظه ای بر نورپردازی نخواهید داشت.
از این روش که بگذریم به استفاده از نور مصنوعی خواهیم رسید که ارزانترین روش آن استفاده از لامپهای کم مصرف (مهتابی) است که برحسب نیاز میتوانید از واتهای مختلف و در تعداد متفاوت در هر جهت نوری استفاده کنید (هنگام خرید لامپهای کم مصرف توجه داشته باشید که همه از یک کارخانه باشد که با مشکل عدم همسانی کلوین مواجه نشوید.
اما روش بعد استفاده از انواع فلاشهاست که از نظر هزینه با روش قبل متفاوت بوده و به مراتب بودجه بالاتری را نیاز دارد که البته با توجه به اینکه شما مشخص نکرده اید با چه بودجه ای تصمیم به برپایی استودیو گرفته اید امکان توضیح بیشتر وجود ندارد. با اینحال روشهای یادشده از زمره ارزانترین روشهاست شاید دوستان دیگر هم پیشنهادهای بهتری داشته باشند.